Decemberben Budapesten lép fel a Disney On Ice

A Verdák versenypályája és A kis hableány víz alatti világa is megelevenedik a Fantázia Birodalma című előadáson a Disney On Ice produkcióban, amelyet december 13. és 15. között láthat a közönség a Papp László Budapest Sportarénában.

Négy meséből láthat részleteket a közönség, az előadás 38 szereplője bemutatja a Verdák, Csingiling és A kis hableány történetét, majd élethűen megjelenítik a Toy Story 3 alakjait is a jégen - mondta el Vikár Dóra korcsolyázó, a produkció egyik magyar szereplője az MTI-nek.

Az előadás kezdetén Mickey és Minnie egér autója váratlanul lerobban, majd az életnagyságú Verda figurák - Matuka, Villám McQueen és Sally - lépnek akcióba, hogy életet leheljenek a járműbe. Amint az egerek utazása folytatódhat, a díszlet átalakul olyan környezetté, amely az elkövetkező történetek egyedi világait is meg tudja jeleníteni. Fluoreszkáló korallok és kagylók Ariel világából, A kis hableányból, majd a közönség a tündérek földjén találja magát. A Fantázia Birodalma második részében mások mellett Woody, Jessie, Buzz Lightyear és a Toy Story csapata kel versenyre az otthonukért.

DisneyOnICe


A darab első részében Vikár Dóra Virágtündért, a második felében pedig Jessie-t alakítja, amely "örökmozgó, bolondos szerep". Mint mondta, már 13 éve vesz részt a produkciókban és minden szerep fontos számára. Felidézte, hogy szólistaként először a Pinokkió című mesében lépett fel mint Kék tündér, amely lassú, szép, balettos mozgást igénylő alakítás, míg a Hihetetlen család című történetből Nyúlányka, az anyuka figurája sokkal sportosabb, szinte nindzsás volt.

"Mindenki arról álmodozik, hogy otthon lépjen fel" - hangsúlyozta Vikár Dóra, aki 2000-ben csatlakozott a Feld Entertainment csapatához, és azóta a Disney On Ice tagjaként járja a világot. Kitért arra is, hogy az előadásban még két magyar korcsolyázó vesz részt, Ariel és Eric herceg megformálói.

A produkciót december 13-án, 14-én és 15-én tekinthetik meg az érdeklődők Budapesten, majd Hollandiában, Skandináviában és Angliában lép fel a társulat.

Forrás: MTI

süti beállítások módosítása