Kasszasiker lett Daniel Craig és Rachel Weisz előadása a Broadwayn

Kasszasiker lett a Broadwayn Harold Pinter Árulás című színművének felújítása, amelyben a színészházaspár, Daniel Craig és Rachel Weisz alakítását láthatták a nézők.


Az október elején műsorra tűzött darab 14 hét alatt 17,5 millió dolláros (3,8 milliárd forintos) bevételt hozott. A kritikusoktól ugyan hideget és meleget is kapott az előadás, de a közönség lelkesedését nyilván az is szította, hogy először állt együtt színpadra a Bond-sztár és felesége.

 

craig weisz pinter

Fotó: AKM-GSI


Az utoljára vasárnap játszott előadás a Broadway tavalyi második legsikeresebb bemutatója lett. A New York-i színházi negyedben a legnagyobb bevételt, csaknem 23 millió dollárt (ötmilliárd forintot) Nora Ephron Lucky Guy című darabja hozta, amelyet Tom Hanks főszereplésével állítottak színpadra - írta szerdán a BBC News.


Az Árulást a sokszoros Tony-díjas Mike Nichols rendezte. Pinter saját életéből merítve írta meg a szerelmi háromszögről szóló drámát, amelyben a feleség viszonyt kezd a férj legjobb barátjával, akinek szerepét Rafe Spall játszotta a Broadwayn. A mű időben visszafelé haladva gombolyítja fel a három ember árulásainak kusza szövevényét.

 

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása