Till Attilával forgat Thuróczy Szabolcs és Balsai Móni

Megkezdődött Till Attila Tiszta szívvel munkacímű, második játékfilmjének forgatása, a főszerepekben Thuróczy Szabolcs, Balsai Mónika, Fenyvesi Zoltán kerekesszékes maratonfutó bajnok és a színművészeti egyetemen végzős Fekete Ádám lesz látható.

"A film alapkérdése az, hogy nagyobb bűn-e elhagyni egy fogyatékkal született gyereket vagy bérgyilkosként mocskos gengsztereket kivégezni. Az akciódús történet középpontjában lévő húszéves fiú, a haverja és egy volt tűzoltó mindennél jobban retteg, hogy teljesen feleslegesek a társadalom számára. Amikor kiderül, hogy az alvilág számára is azok, akkor aztán igazán bevadulnak" - közölte az MTI-vel szerdán a Magyar Nemzeti Filmalap (MNF).

 

till


A filmalap 285 millió forintos támogatásával a Laokoon Filmgroup gyártásában készülő film forgatókönyvét Till Attila írta; a forgatókönyv fejlesztését és a gyártás-előkészítést az MNF korábban már 14 millió forinttal támogatta. A film producere Stalter Judit, Rajna Gábor és Sipos Gábor, operatőre Juhász Imre, látványtervezője Ágh Márton, vágója Gothár Márton.


A forgatás hétfőn kezdődött és 38 napot vesz igénybe, számos budapesti helyszínen zajlik. Elkészülte után a filmet Magyarországon az A Company Hungary forgalmazza majd; a mozibemutatót várhatóan 2015 őszén tartják.

 

süti beállítások módosítása