Ismét műsoron a Serena in X-tremis koncertelőadás Kolozsvárott

Októberben újra megtekinthető lesz a Serena in X-tremis koncertelőadás a kolozsvári színházban.

A 2013-2014-es évad végén bemutatott zenés produkció Stephanie Robinson –Theodore Shank amerikai szerzőpáros munkája, melyből legutóbb a Kolozsvári Magyar Napok alatt, a Farkas utcai színpadon kaphattak ízelítőt az érdeklődők.

 

Az elsősorban a fiatal generációt célzó produkció a fausti szerződés átírása mai körülményeinkre: korunk embere a sikerért cserébe adja el lelkét. A tehetséges, ám szegény Serena, nagy árat fizet az aluljárók nyomorúságos világából való felemelkedésért. Életútja során, mely bármelyikünké lehetne, megtapasztalja a siker és médiasztárság bódító örömét, majd az illúziók világának gyors szertefoszlását is. Az előadás különlegessége a látvány mellett az élő zene, melyet a népszerű színészzenekar, a Loose Neckties Society tagjai játszanak.  

 

serena proba bi-5631

 

Albu István rendező szerint a Serena in X-tremis arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi vezetheti az embert oda, hogy feladja saját hitét, önmagát, és ez az önfeladás milyen változásokat idéz elő az egyénben.” – írja az előadásról Szabó Réka az Erdélyi Riport hasábjain.

 

A Serena in X-tremis október 10-én, pénteken, valamint 22-én, szerdán este 8 órától látható a nagyteremben. Az előadásra jegyek vásárolhatók a színház jegypénztárában, naponta 10-13 és 16.30-18.30 óra között (tel.: 0264-593468), valamint a www.biletmaster.ro oldalon.

 

süti beállítások módosítása