Jön az első magyar színházi rockfesztivál!

November 6-án este 19 órától minifesztivált rendeznek Budapesten: színészek (és nem csak színészek) zenélnek majd az A38 Hajón. 

 rock
 

Komoly kísérleti produkciók nyújanak kezet alkalmi bulizenekaroknak, fellép Péterfy Bori és Zságer-Varga Ákos, utóbbi lemezlovaskodni is fog, és még egy lemezbemutatóra is sor kerül: Hámori Gabriella itt adja először nagy színpadon új albumának anyagát. Az est zárásaként pedig Vajdai Vilmos DJ-zik egy igazi "zenekari süllyesztőpartin".

 

Szintén fellép a HOPPart Társulat, melynek tagjai a Színház- és Filmművészeti Egyetem első zenés színész-osztályának hallgatói. Képzett hangszeres zenészekről van szó (akik egyben prózai színészek is), műsorukban éppúgy szerepel Bob Fosse Chicagója mint Shakespeare Coriolanusa.

 

Rajtuk kívül meg lehet majd nézni a Szakértők zenekart, akikkel Zságer-Varga Ákos (Zagar) lép majd fel  (Zagar), a Kompánia Színházi Társulatból kinőtt Angara zenekart, a most Bekvart néven futó Bánfalvi Eszter Kvartettet, a Kiállítótérben pedig az Artus Kortárs Művészeti Stúdió egyik előadását, amiben a művészek a vízbe érkezés pillanatát próbálják meg háromdimenziós modellként körbeforgatni, és megvizsgálni a fiú, az apa, a paraszt, a halak vagy egy műhold szemszögéből. 

 

 

A fesztivál bevételeit a Független Előadóművészek Szövetsége számára ajánlják fel az esemény szervezői. A jegyek mindkét helyszínre érvényesek, de a 19 órakor a kiállítótérben kezdődő Artus-darabra csak korlátozott számban, érkezési sorrendben tudják beengedni a közönséget.





Mikor, hol?: November 6. 19:00 óra , A38 hajó (Budapest, Petőfi híd budai hídfő)

 

süti beállítások módosítása