Újragondolt Apropóval vár a Tünet

Az Apropó real-time videótechnikával újragondolt változata a társulat amerikai vendégszereplését követően december 9-én 20 órától a MU Színházban látható.

apropo 2 0 tunetegyuttes foto halasz gloria

Fotó: Halász Glória

 

A két darabból álló, egyszerre drámai, humoros és személyes előadás nagyszínpadi verziójában az est második részét az alkotók a mozdulatokra reagáló, real-time videotechnikával gondolták újra.

Az est első darabja, az Ez mind én leszek egykor. Szabó Réka szólójában egyszerre van jelen a kislány, a középkorú nő és az öregasszony. Az előadó arra keresi a választ, hogy ki tudsz-e jutni a toronyból, amelybe 44 éves korodra zártad magad?

 

A Nem emlékszem, hogy így neveltek volna szubjektív leltár, amelyben a társulat tagjai 7 évenkénti, valós és fiktív emlékeiket gyűjtötték össze egészen az elképzelt 77 éves korig. Az előadás a holland Space Theatre alapítója, Ardai Petra workshopja alapján készült.

 

 

Alkotó-előadók: Szabó Réka, Cuhorka Emese, Gőz István, Szász Dániel
Fény és tér: Szirtes Attila
Jelmez: Szűcs Edit
Smink: Károlyi Balázs
Maszk: Haraszti Janka
Interaktív technológia: Karcis Gábor, Korai Zsolt, Papp Gábor
Külön köszönet: Földesi Bence, Furulyás Dóra
Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Trafó Kortárs Művészetek Háza, MU Színház, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, SÍN Kulturális Központ

 

 

süti beállítások módosítása