Decemberben nyit a Müpa Jégpálya

Az érvényes Müpa-jeggyel egyszer két órán át ingyenesen látogatható, színes fényekkel kivilágított, szabadtéri jégpálya decembertől január elejéig várja a látogatókat.

A Művészetek Palotája számos meglepetéssel várja tizedik, jubileumi évadában a közönséget: ezek egyike a december 6-tól január 4-ig látogatható Müpa Jégpálya a Ludwig Múzeum terasza előtt. A valódi jéggel borított területen egyszerre százan tudnak majd korcsolyázni, miközben a zene a hamarosan induló Müpa online rádiójához hasonlóan, az intézmény műfaji sokszínűségének megfelelően szórakoztatja az idelátogatókat.

 

Mupa m

 

A Müpa Jégpálya az intézmény egy érvényes belépőjegyével az előadás napjáig egy alkalommal, két órára ingyenesen látogatható. A korcsolyapálya nemcsak azért lesz a város egyik leglátványosabb téli helyszíne, mert a kivilágított Művészetek Palotája és a Duna melletti terület különleges adottságokkal rendelkezik, hanem mert a jégpályát színes fénydekorációval is felöltöztetik. A Müpa a jégpályán iskolás csoportok részére korcsolya-, cégeknek pedig curlingoktatást is szervez, amellett, hogy az akár Mikulás- vagy karácsonyi partihelyszínként is igénybe vehető. A csúszkálni vágyók korcsolyát is bérelhetnek.

 

A Müpa Jégpálya egyhónapos működése alatt a Művészetek Palotája hagyományos vasárnapi családi- és ifjúsági programjait, az ingyenes Cifra Palota rendezvényeket ugyanúgy megrendezik. A gyerekek így nem csak korcsolyázással tölthetik az idejüket a Müpában az ünnepi szezonban, de a zenéhez kötődő különféle foglalkozásokon is részt vehetnek a ház nyitott tereiben.

 

A Müpa Jégpálya 2014. december 6. és 2015. január 4. között hétköznaponként délután 2 és este 8 óra, hétvégén és az iskolai téli szünet alatt délelőtt 10 és este 8 óra közt tart nyitva (kivéve december 24-től 26-ig és december 31-én).

Forrás: Művészetek Palotája

 

süti beállítások módosítása