Karácsonyi bérletakciót hirdetnek az MR Zenei Együttesek (x)

Karácsonyi bérletakciója keretében különleges kuponkedvezménnyel kínálja két tavaszi sorozatának hangversenybérleteit az MR Zenei Együttesek. A kedvezmény Lehel bérlet és Kamarazenei bérlet vásárlása esetén érvényesíthető.


A Zeneakadémia Nagytermében megrendezésre kerülő Lehel bérlet három kiváló koncertet kínál a téli-tavaszi időszakra. Januári nyitóhangversenyén Brahms, Bartók, Richard Strauss és Sári József egy-egy kivételes szakmai felkészültséget igénylő darabja szólal meg Fülei Balázs zongoraművész közreműködésével, Vajda Gergely első vendégkarmester irányításával. A sorozat további előadásain Händel és Bach egy-egy kiemelkedő jelentőségű egyházi alkotása, az Izrael Egyiptomban és a H-moll mise hangzik el.

 

 pj29011

 

A kamarazene kedvelőinek bizonyára felejthetetlen élményt jelentenek majd az MR Szimfonikusok művészeinek péntek esti koncertjei a Magyar Rádió Márványtermében. A barokktól napjainkig, triószonátától az argentin tangóig a zeneirodalom legizgalmasabb csemegéi színesítik a Kamarazenei bérlet programját.


A kedvezmény a kinyomtatott akciós kupon beváltásával vehető igénybe az MR Zenei Együttesek Pollack Mihály téri jegypénztárában (1088 Budapest, Pollack Mihály tér 8., Telefon: 061-328-7070, Nyitva: kedd-szombat 10:00-18:00 óráig) legkésőbb december 20-ig.


Az akció további részletei megtalálhatók a www.mrze.hu oldalon.

 

 

süti beállítások módosítása