Livingroom - Folytatódik a beszélgetéssorozat Kolozsvárott

Folytatódik a Livingroom beszélgetéssorozat a kolozsvári színházban.

A meghívott ezúttal Orbán Attila színész. A beszélgetésre január 21-én, szerdán este 10-től, a Leonce és Léna előadás után kerül sor az emeleti előcsarnokban, a belépés díjtalan. Az est házigazdái: Laczkó Vass Róbert, Kántor Melinda, Laczó Júlia, aki szakács is, Bodolai Balázs, Balla Szabolcs, aki szaxofonozik is, Farkas Loránd, aki basszusgitározik is.

 

afis 50x70 kicsi

 

Laczkó Vass Róbert a Livingroom következő vendégéről:

 

„Úgy ismeri mindenki: Kopasz. Őt nem zavarja, hogy már évek, évtizedek óta Kopasznak szólítják a barátai, kollégái: Kopasznak lenni ugyanis tudni kell, és ő már akkor is tudott Kopasz lenni, amikor nem volt még divat a kopaszkodás. Mrożek Mulatságában, főiskolásként a szemünk láttára, nyílt színen fésülte bele magát a hivatásába. Védjegyévé, személyiségének szerves részévé vált a mindig találó, gyakran érces, de sohasem bántó irónia, amely ebből a Kopaszságból fakad. Nem tolakszik, nem könyökli be magát a közegébe: egyszerűen csak ott van, jó helyen, megkerülhetetlenül. Nem lehet vele rossz viszonyt ápolni, nem lehet elmenni mellette szótlanul. Nem ismerek senkit, akinek ne lenne róla jó szava, és fél kezemen is meg tudom számolni, hányszor láttam rosszkedvűnek, amióta ismerem, idestova húsz esztendeje. Lényeglátásból, józanságból és méltányosság-érzetből fakadó karcosabb megjegyzéseinek semmi közük a bumfordisághoz: azokat mindig komolyan kell venni, mert rendszerint igaza van.

 

Orbán Attila – így állították ki a születési bizonyítványát! – remek családapa, sőt: fogadni mernék, hogy a konyhaművészetben is otthonosan mozog élete párja, Laczó Juli mellett, akinek ízletesebbnél ízletesebb meglepetéseit a Livingroom vendégeinek is megszakérti, ha kell!” 

 

süti beállítások módosítása