Valentin-napra készül a Szegedi Szabadtéri

Most minden megvásárolt páros bérlethez romantikus fotózás jár, február 14-én pedig egy különleges Dóm téri programon repíthetik együtt magasba a "vonzalmak léggömbjeit" a szerelmesek.

 

Közhelyes Valentin-napi ajándékok helyett páros Szabadtéri-bérlet vásárlására buzdít a Szegedi Szabadtéri Játékok. Felejthetetlen nyári élményekkel lephetjük meg szerelmünket, ha a Dóm téri produkciókra szóló kedvezményes bérleteket csomagoljuk be neki meglepetésként a szerelem ünnepén.

 

szesza

 

A január 26. és február 14. közti időszakban vásárolt páros bérletekhez most ingyenes fotózás is jár. Vörös Csaba fotográfus a REÖK gyönyörű szecessziós tereiben várja a szerelmeseket minden szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap 15 és 18 óra közt. A fotó remek kiegészítő ajándék lehet, hiszen Szeged egyik legszebb épületében örökíti meg a csodálatos érzelmeket – ott, ahol egyébként számos esküvői kép is készül.

 

Különleges program zárja a Valentin-napi akciót: február 14-én, délután fél kettőtől várja a Szabadtéri helyszínére a szerelmeseket vagy épp barátokat, rokonokat a fesztivál és a Rádió88. A helyszínen piros lufikra írhatják fel a résztvevők szívből jövő üzeneteiket, majd pontban kettő órakor egy Dóm térnyi közös ölelés után együtt a magasba engedhetik az érzelmek léggömbjeit.

 

A programot a Valentin-naphoz passzoló zenék színesítik majd: megszólalnak a Szabadtéri előadásainak emblematikus szerelmes dalai és a mai kor érzelmes slágerei a Rádió88 jóvoltából.

 

Forrás: szegediszabadteri.hu

 

 

süti beállítások módosítása