Börcsök Enikő és Fodor Tamás is a Halhatatlanok Társulatában

Az idén ismét nyolc új taggal bővült a Halhatatlanok Társulata: a közönség szavazatainak köszönhetően két-két táncművész, operaénekes, színész és színésznő viselheti az Örökös Tag címet, köztük Börcsök Enikő, Fodor Tamás, Balázsovits Lajos, Juronics Tamás, valamint a nemrég elhunyt Pap Vera.

halhatatlanok

Fotó: facebook.com/halhatatlanoktarsulataszavazas 

 

Az idei szavazatok alapján Metzger Márta és Juronics Tamás táncművész, Kertesi Ingrid és Kálmándy Mihály operaénekes, Fodor Tamás és Balázsovits Lajos színész, Börcsök Enikő, valamint a közelmúltban elhunyt Pap Vera színésznő kapta a megtisztelő a címet.


Vasárnap délután Budapesten, a Benczúr Hotel dísztermében köszöntötték az új örökös tagokat. A díjkiosztó ünnepségen rögzítették a művészek lábnyomait. Az elismerést elnyerő művészek lábnyomai május végétől - a Laki Zrt. jóvoltából - a Nagymező utcában, a Budapesti Operettszínház előtt, a pesti Broadway-n lesznek láthatók, ahol már száz művész lábnyomát őrzi a Halhatatlanok sétánya.


Az idén a neves művészekből és közéleti személyiségekből álló kuratórium Szinetár Miklós vezetésével négy kategóriában négy-négy, tehát összesen tizenhat művészt jelölt. A telefonos szavazatokat március 13-ig várták; a jelöltek közül a közönség választott ki kategóriánként két-két művészt.

 

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása