Piknik és gyereknap a Zsolnay Negyedben

Csemer Boglárka, az Eurovíziós Dalfesztivál döntőse, a Csík Zenekar és a Takáts Eszter Beat Band is fellép mások mellett a hónap utolsó hétvégéjén zajló Zsolnay Pikniken és a Pécsi Gyereknapon a baranyai megyeszékhelyen.

Már péntek délutántól koncertekkel, családi programokkal várják a látogatókat a május 29. és 31. között zajló pikniken és gyereknapon, amelyre érdemes pokróccal, elemózsiával érkezni.


A három nap során fellép a Dal idei győztese, az Eurovíziós Dalfesztivál döntőse, Csemer Boglárka (Boggie), és színvonalas zenei programot ígér a Csík Zenekar, a Takáts Eszter Beat Band vagy a Septeto Internacional fellépése is.

 

gyermeknap

 

A pikniken a koncertek mellett többek között bábkiállításon, szabadtéri bábszínházi előadáson is részt vehetnek a látogatók, akik közösen táncolhatnak profikkal hazai és balkáni táncokat, a gyerekeket pedig több alkalommal is közös rajzolásra, kézműves foglalkozásokra hívják.


A negyedben működik a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kara is, amely a hétvégére megnyitja műtermeit és próbatermeit, hogy az érdeklődők megismerhessék az ott zajló képzőművészeti, zenei munkát.


A vasárnapi Pécsi Gyereknap keretében különböző foglalkozásokon vehetnek részt a kicsik, ingyenes koncertek csendülnek fel a Bóbita Bábszínház szabadtéri színpadán, de az elektronikus modelljárművek parkja is várja az érdeklődőket.

 

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása