Impossible - Az elmúlt évtizedek legizgalmasabb bűvészshowja Londonban

Színpadi illúziók, gondolatolvasás, halált megvető szabadulások és close-up trükkök gazdagítják a londoni West End repertoárjában szereplő Impossible című produkciót, amelyhez hasonló volumenű bűvészshow "évtizedek óta nem érkezett" a brit fővárosba.

Noel Coward

 

Az öt héten át látható műsorban mások mellett bűvész, szabadulóművész, boszorkány, illuzionista, mentalista és szemfényvesztő varázsolja el a Noel Coward Színház közönségét.
 

"A munkám nagyon sok veszéllyel jár. Az Impossible-ben felgyújtanak és íjpuskával lövöldözök a színpadon" - mondta Jonathan Goodwin szabadulóművész, aki Katherine Mills, Luis de Matos, Chris Cox, Jamie Allan, Ben Hart, Ali Cook és Damien O’Brien társaságában borzolja a kedélyeket az augusztus 29-ig látható produkcióban.

 

    

"A közönségnek óriási meglepetésben lesz része. Nagyon régóta nem volt ehhez hasonló színpadi műsor Londonban" - tette hozzá Goodwin.
   

"A bűvészet újra kezd feléledni. Nem csupán itt, hanem az egész világon növekszik a népszerűsége. Jelenleg is több nagy bűvészshow turnézik a világban" - tette hozzá Ali Cook, aki Harry Houdini nyomdokain járva bilincsbe vert kezekkel és nyakkal szabadul ki egy víztartályból a produkcióban.
http://www.delfontmackintosh.co.uk/Tickets/Impossible/Impossible.asp

 

süti beállítások módosítása