Kedvenc dolgaim… - Szulák Andrea estje a Dunán

Augusztus 16-án Szulák Andrea a Gourmet Színházhajón életének fontos pillanatait osztja meg a nézőkkel. Az esten 'A boldogság gyere haza' vagy az 'Engem nem lehet elfelejteni' című klasszikusok is hallhatóak lesznek.

Lajos Roland a Gourmet Színházhajó egyik ötletadója és megálmodója a Színház.hu-nak elmondta, hogy régóta szerette volna összekapcsolni a hajózást a művészettel.

 

"Mindig is jó kapcsolatban álltam a Magyar Színészválogatott tagjaival, ahol egy-két "focistát" a barátomnak is mondhatok. Sokat gondolkoztunk azon, hogyan lehetne összeegyeztetni a színházat a hajózással és a gasztronómiával, így született meg Gourmet Színházhajó ötlete. A nézők 2 órán keresztül a Dunán hajókáznak, várost nézhetnek miközben színvonalas, egyedi előadásokat kínálunk 4 fogásos vacsorával egybekötve" - nyilatkozta.

 

szulaklead

 

A Gershwin szerelmei című magyar jazz – fantasy-vel debütált tavaly a Színházhajó, majd érkezett a Szirének a fedélzeten című koncert Fehér Adrienne-nel és Náray Erikával, de Besenczi Árpád estjét is láthatták már a Dunán.

 

11783796 901337216594244 908800730 o

 

"Augusztusban Szulák Andrea ismét a hajón lép fel és a tőle megszokott könnyed stílusban énekel, mesél. Életének fontos állomásait járja körül a műsor, melyben olyan slágereket hallhatunk, mint Cserháti Zsuzsától a Boldogság gyere haza, a Ce'st La Vie és a Szenes- Nádas duó felejthetetlen klasszikusai sem maradhatnak ki. Kétfelvonásos, interaktív programra számíthatnak a résztvevők. Legutóbb Szulák Andrea a nézők közé ülve köszöntötte a születésnapját ünneplő vendéget. A színészek kedvelik ezeket az előadásokat, mert közvetlen közelről érzékelik a reakciókat, reagálnak az adott hangulatra, beépítik műsorukba a különböző szituációkat" – tette hozzá Lajos Roland ügyvezető, majd azt is elárulta, hogy jelenleg Koltai Róberttel tárgyalnak egy önálló produkcióról.

 

süti beállítások módosítása