Ismét megrendezik a Broadway Fesztivált a Nagymező utcában!

Sűrű szeptember és programokkal teli évadkezdés várja a közönséget a Budapesti Operettszínházban.

 

 

A péntek délután kezdődő Broadway Fesztivál házigazdája Szinetár Dóra és Kerényi Miklós Máté. A szezonnyitó fesztiválon különleges produkciók várják a közönséget a zenés színház sztárjainak fellépésével. Az eseményen többek között Szulák Andrea, Janza Kata, Dolhai Attila és Szabó P. Szilveszter is színpadra lép.


Péntek délután Ikercsillagok éve címmel ízelítőt kaphatnak az érdeklődők a Budapesti Operettszínház 2015-2016-os évadának repertoáron lévő előadásaiból és új bemutatóiból: a Csínom Palkó, a Marie Antoinette, a 100 éves Csárdáskirálynő, az Én, és a kisöcsém, a Sybill, a Denevér, a Fame és A Farmerkirály című produkciókból.


Ezt követően este 20 órától Hol volt, hol nem volt. - rég volt! címmel a társulat szólistái válogatnak régi kedvenc előadásokból, amelyek már nem szerepelnek az Operettszínház repertoárján. Részletek hangzanak el többek között az Elisabeth, a Hegedűs a háztetőn, A muzsika hangja, a Rudolf és a West Side Story című produkciókból.

 

broadway-feszt


Szombaton délután 15 órakor kezdődik Musicalmesék címmel Kékkovács Mara és Vágó Bernadett zenés gyermekműsora, ezután a Pesti Broadway Stúdió és az Operett Akadémia növendékeinek műsorát láthatja a közönség, majd bemutatkozik a The SunCity Rockets formáció, Veréb Tamás és zenekara: Lovas Bence, Somodi Áron és Temesvári Gergő.


Junior Koncert címmel a Fame című előadás ifjú zenekari tagjainak új formációja lép a színpadra, majd Activity-vetélkedő következik az Operettszínház sztárjaival. A programsorozat zárásaként este Tévedések?! - Kedvenc el nem játszott szerepek és egyéb furcsaságok címmel lépnek színpadra a társulat tagjai.


A Budapesti Operettszínházban pénteken, 18-án este mutatkozik be Peller Károly és Peller Anna főszereplésével a megújult Mágnás Miska című előadás a közönségnek. A Verebes István rendezésében 2002-ben bemutatott darabot - Szirmai Albert, Bakonyi Károly és Gábor Andor operettjét - az idei évadban felújítva, új beállókkal tűzi műsorára a színház.


Szombaton a Budapesti Operettszínház is részt vesz a Színházak éjszakája programsorozaton. Éjfél után hat fővárosi színház színészei lépnek fel a teátrumban.


A Színházak éjszakája programján délelőtt az Oszi Boszi és az Ördögök című Zenés gyermekműsor szerepel, délután pedig többek között Fame-tánctanításon vehetnek részt az érdeklődők a produkció koreográfusával, Balogh-Barta Viktóriával, és a kulisszák mögé is betekintést nyerhetnek. Este Janza Kata és Szabó P. Szilveszter műsorát és az Operett Akadémia előadását, a Mária főhadnagy című produkciót is láthatja a közönség.

 

 

 

 

2015.09.18., PÉNTEK

 

17.50 Ikercsillagok éve - ízelítő a Budapesti Operettszínház 2015-2016- os évadának repertoár előadásaiból és új bemutatóiból: Csínom Palkó, Marie Antoinette, A 100 éves Csárdáskirálynő, Én, és a kisöcsém , Sybill, Denevér, Fame, A Farmerkirály

 

Közreműködik:
Auksz Éva, Dancs Annamari, Dolhai Attila, Fischl Mónika, Gömöri András Máté, Gubik Petra, Janza Kata, Katona Klaudia, Kállay Bori, Kerényi Miklós Máté, Kékkovács Mara, Kocsis Dénes, Lukács Anita, Mészáros Árpád Zsolt, Nádasi Veronika, Ottlik Ádám, Petridisz Hrisztosz, Simon Panna, Szabó P. Szilveszter, Szendy Szilvi, Szinetár Dóra, Szabó Dávid, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Veréb Tamás.

Vendégek: Jávori Ferenc Fegya és Gazda Bence

Zongorán közreműködik: Kemény Gábor és Szekeres László

 

20.00-21.30 Hol volt, hol nem volt... - rég volt!

A szólisták válogattak régi kedvenc előadásokból, amelyek már nem szerepelnek az Operettszínház repertoárján. Részletek hangzanak el többek között az Elisabeth, a Hegedűs a háztetőn, a Muzsika hangjai, a Rudolf és a West Side Story nagysikerű produkciókból.

 

Közreműködik: Dancs Annamari, Dézsy Szabó Gábor, Dolhai Attila, Gömöri András Máté, Gubik Petra, Jantyik Csaba, Kerényi Miklós Máté, Kékkovács Mara, Kocsis Dénes, Lukács Anita, Nádasi Vera, Simon Panna, Szabó Dávid, Szendy Szilvi, Szerényi László, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Veréb Tamás.

 

broadway1

 

2015.09.19., SZOMBAT

 

15.05 Musicalmesék- Kékkovács Mara és Vágó Bernadett zenés gyermekműsora

 

15.30 A Pesti Broadway Stúdió és az Operett Akadémia növendékeinek műsora

 

16.50 The Suncity Rockets - Bemutatkozik Veréb Tamás és zenekara: Lovas Bence, Somodi Áron és Temesvári Gergő

 

17.10 Junior Koncert - A Fame előadás ifjú zenekari tagjainak új formációja
közreműködik: Bánfi Csaba, Bereczky G. Zoltán, Czenner Krisztina, Halápi Katinka, Nádas Barbara

 

17.45 Szép Nyári Nap - bemutatkozik a cover-szereposztás:
Cseh Dávid, Horváth Dani, Laki Péter, Katona Klaudia, Katz Zsófi, Kunos Andrea, Pacskó Dóra, Simon Panna, Veréb Tamás

 

18.20 ACTIVITY- Vetélkedő az Operettszínház sztárjaival
Auksz Éva, Dancs Annamari, Dézsy Szabó Gábor, Dolhai Attila, Kékkovács Mara, Laki Péter, Simon Panna, Szendy Szilvi, Vadász Zsolt, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Veréb Tamás

 

19.30-21.30 TÉVEDÉSEK?! Kedvenc el nem játszott szerepek és egyéb furcsaságok

Közreműködnek:
Csere László, Dancs Annamari, Dolhai Attila, Gömöri András Máté, Janza Kata, Kerényi Miklós Máté, Lukács Anita, Muri Enikő, Nádasi Vera, Pálfalvy Attila, Simon Panna, Szabó P. Szilveszter, Szendy Szilvi, Szinetár Dóra, Szulák Andrea, Vadász Zsolt, Vásári Mónika, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Veréb Tamás

 

Forrás: MTI, Budapesti Operettszínház

 

süti beállítások módosítása