Videoklippel jelentkezik a kecskeméti színház - 8 nap alatt 3 bemutatót tartanak

Mozgalmas napok elé néznek az alkotók és a nézők is a Kecskeméti Katona József Színházban.

 

A sort október 9-én a Szerelem nyitja a nagyszínházban. Barta Lajos darabját Bezerédi Zoltán rendezi, mégpedig parádés szereposztásban. Szalayt, a családfőt Dunai Tamás, nejét Réti Erika alakítja, Komoróczy szerepében Porogi Ádámot, a három Szalay lány szerepében pedig Märcz Fruzsinát, Decsi Editet és Gábri Nikolettet láthatja a közönség.

 

Az évad első gyerekdarabja a Nyolckor a bárkán című zenés mesejáték, amely október 14-étől lesz látható a nagyszínházban, Cseke Péter rendezésében. A történet főszereplője három pingvin, akik Noé bárkájára szeretnének feljutni, mégpedig bármi áron. A három pingvint Zayzon Zsolt, Hajdú Melinda és Fazakas Géza alakítja.

 

keskemet

 

A harmadik előadás ősbemutató: a világhírű kecskeméti szőlész-borász, Mathiász János életét bemutató gálaest címe: Borban él az élet. Németh Virág dramaturg története a múlt század fordulóján játszódik. A helyszín Katonatelep, ahol Mathiász János arra keresi a választ, hogyan lehetne megálljt parancsolni az ország szőlőskertjeit pusztító filoxéra-járványnak. A bor persze nótaszóval az igazi! A Cseke Péter rendezésében látható előadáson világszerte ismert bordalok hangzanak el. A főbb szerepekben Egyházi Gézát, Károly Katalint, Hajdú Melindát, Dobó Enikőt láthatja a közönség. Bemutató: október 17.

 

süti beállítások módosítása