Megújult a Miskolci Nemzeti Színház honlapja

Átláthatóbb, könnyebben kezelhető felületen várja látogatóit a miskolci teátrum weblapja. A www.http://szinhaz.blog.hu/media/image/2015-10-24/11903545/mnsz.hu címen minden fontos információt, és izgalmas élményanyagot megtalálnak a színházrajongók.

 

Az átalakítás fő célja az volt, hogy a látogatók a főoldalon több, és jobban átlátható információhoz juthassanak. A nyitóoldalon a korábbi nagyméretű képek helyett kisebb slide-okon jelennek meg az előadások, az oldal tetejére pedig felkerültek a darabbal kapcsolatos kiemelt információk. A menüsor a honlap bal oldalára került, ugyanakkor megmaradt a sticky (görgetéskor felülre ragadó) menü.

 

miskolci nemzeti szinhaz

 

A menüpontok között megtalálhatjuk többek között az aktuális műsort, a jegyvásárlást, a színház és a társulat információit, de a hírek és az élménytár is innen érhető el. A menüsorban megjelent a Miskolci Balett és a Szem Fesztivál is, mely linkek külön oldalra visznek a jövőben. A slide elemek jobb oldalán továbbra is elérhetőek a színház közösségi csatornái (Facebook, Twitter, YouTube), melyek a Pinterest és Instagram linkekkel bővültek.


A gyorsabb információhoz jutást segíti, hogy feljebb került a főoldalon a Hírek-Események blokk, amely rögtön a Ma-Holnap szekció alatt érhető el. Ezeken kívül több pici finomítás is fejlesztésre került, mint a nyitóoldali képeken lévő lefelé mutató navigációs nyíl, vagy az előadás rendezőjének és műfajának megnevezése az oldal tetején.

 

Forrás: Miskolci Nemzeti Színház

 

 

süti beállítások módosítása