Magyarországon és Kárpátalján tart előadásokat az Osonó

November 22. és december 4. között hat városban kerül bemutatásra az Osonó két előadása, a Fazakas Misi által rendezett Ahogyan a víz tükrözi az arcot című és az Ismeretlen barátok társasága avagy Piknik egy japán szőnyegen című produkciók.

A két hét alatt összesen 16 alkalommal mutatja be a társulat az előadásokat, amelyet minden esetben közönségtalálkozó is követ. Az osonó első alkalommal mutatkozik be Beregszászon, a magyarországi helyszínek között pedig Tokaj, Debrecen, Szentes, Kiskunfélegyháza és a budapesti Katona József Színház szerepel.

 

osono

 

Délelőtt iskolákban hoz létre osztálytermi projekteket a társulat, amely során az Ismeretlen barátok társasága avagy Piknik egy japán szőnyegen című előadást nézik meg a fiatalok, amelyet egy szerkesztett színházpedagógiai foglalkozás követ. Esténként a nagyközönség számára mutatja be előadásait a társulat.

 

A turnét megelőzően, november 16-21. között Marosvásárhelyen, Kolozsvárott és Nagykárolyban lépett fel az Osonó, a hat nap alatt 17 előadást tartva.

 

A turné létrejöttét a magyarországi Tiszta Formák Alapítvány támogatta.

 

 

süti beállítások módosítása