Rövid a póráz – Egy darabban játszik majd Schell, Pindroch és Szabó

Az ötcsillagos Aria Hotel Budapest adott otthont a Thália Színház legújabb produkciója, a Rövid a póráz című darab imázs- és plakátfotózásának, melyen a darab főszereplői közül, Schell Judit, Pindroch Csaba és Szabó Győző vettek részt.

 PC6A1151

 

A fotók elkészítéséhez olyan környezet jöhetett szóba, ami megfelelne a darabbeli anyagias, ünnepelt popdíva, Lucette elvárásainak – mai, modern, különleges, de mégis visszafogottan elegáns.

 

Így esett a választás a belvárosi, tetőteraszáról verhetetlen panorámával bíró Aria Hotelre, mely 2015 márciusában nyitotta meg kapuit.

 

A butikhotel különböző zenei irányzatokat képviselve négy szárnyra különül – mindegyik más stílusjegyet magán viselve. A képek elkészítéséhez a Thália csapata több teret használt. Ilyen volt például a nagystílű Opera szárny egyik lakosztályának társalgója, az épület múltjából részleteiben megmaradt csigalépcsősor, a Satchmos’ Bar a Stradivari Étterem és talán a legérdekesebb helyszín a High Note Sky Bar névre keresztelt tetőterasz.

 

A Thália Színház saját produkciója 2016. január 23-án kerül bemutatásra.

 

PC6A1069


Ajánló a darab elé:


Lucette, a popdíva klipet forgat a párizsi filmstúdióban. Fernand, a szerelme hosszú távollét után megjelenik. Ez az utolsó pillanat: be kell vallania, hogy még aznap este más nőt vesz el feleségül.

 

Mi történik, ha gyávaságból elillan az utolsó pillanat? És Lucette este éppen Fernand esküvőjén lép fel?

 

Felhőtlen szórakozást ígérő, klasszikus bohózat a műfaj királyától, Georges Feydeau-tól, főbb szerepekben Schell Judittal, Pindroch Csabával, Szabó Győzővel, Molnár Piroskával, Lovas Rozival, Vida Péterrel, Gubás Gabival, Fodor Annamáriával, Hunyadkürti Istvánnal és Tóth Eszterrel.

 

A darabot mára hangszerelte Hamvai Kornél, rendezője: Kelemen József.

 

süti beállítások módosítása