A bolond lány - Földes Eszter főszerepben a Karinthy Színházban

Marcel Achard művét októberben mutatta be a Karinthy Színház a főszerepben Földes Eszterrel és Szabó P. Szilveszterrel. A rendező Karinthy Márton.

21829227799 419826fe3e z

 

A Karinthy Színház ajánlója:

 

Jól hangzó cím. Valahonnan mindenkinek ismerős. Mintha látta volna. Pedig csak hallott róla.Krimiről van szó. Hátborzongató gyilkosságról. A Beaurevers-házban történt. Egy milliomos házában. Annyit biztosan lehet tudni, hogy a bolond lány nem visel bugyit. Gyöngyözőn kacag és megejtően őszinte. Domján Edit jut eszébe róla mindenkinek. Meg Földes Eszter. Most ő a bolond lány. Tény továbbá az is, hogy a kerület új vizsgálóbírót kapott. Camille Sevigné fiatal, tapasztalatlan és kellő rutin nélkül lát munkához. Viszont nagy az ambíciója. Szeretne feljebb lépni a hivatali ranglétrán….

 

 

Ennyi talán előzetesen elég is. A többi az előadáson múlik. Vajon van-e kihívója a Domján Edit - Márkus László - Garas Dezső legendás hármasnak, az 1964-es Madách Kamara győztes csapatának? Még csak sejtem, de nagyon bízom benne: a Karinthy Színházban megtaláltuk mai megfelelőjüket: a Földes Eszter - Szabó P. Szilveszter - Csonka András hármassal. A többiekről már nem is beszélve.

 

22016017025 e6958f2b01 z

 

Szereplők: Földes Eszter, Szabó P. Szilveszter, Eke Angéla, Csonka András, Bozó Andrea ,Mihályi Győző, Szirtes Gábor, Rábavölgyi Tamás, Inoka Péter

 

Rendező: Karinthy Márton

 

 

 

süti beállítások módosítása