Kétszereplős darabra készül Gáspár Kata és Takács Géza

 

Elkezdődött a Hajnalban, délben, este próbaidőszaka.

Hajnalban plakat k

A Magyar Színház ajánlója:

 

Párkapcsolati titkokat boncolgató, romantikus darab bemutatására készül a Magyar Színház. Az olvasópróbával elindult Dario Niccodemi Hajnalban, délben, este című vígjátékának próbaidőszaka. A kétszereplős darabban Gáspár Kata és Takács Géza küzd meg egymással a szerelemért, az előadást a Jászai Mari-díjas művésznő, Varga Éva rendezi. Az egyetlen nap alatt játszódó történetben hőseink a megismerkedéstől egészen az eljegyzésig jutnak, ám közben a párkapcsolatok minden stációját bejárják; egymáshoz simulástól az ádáz veszekedésig, feltétel nélküli szerelemtől az önző, a másikat rabul ejtő ragaszkodásig. 

 

 DSC4961 k

 

"A mai világban ritka, hogy ki merjük mutatni az érzelmeinket, márpedig én éppen ezt a romantikus érzést szeretném előcsalogatni belőletek az előadás során. Amire az emberek vágynak, de nem merik kifejezni. Azt kell éreznie a nézőnek a színdarab hatására, hogy igen, ez hiányzik az életemből" - mondta el Varga Éva felvezetőjében.

 

 DSC4970 k

 

Zalán János, a Pesti Magyar Színház igazgatója szerint a Hajnalban, délben, este: "Színészközpontú darab, amelyben fontos a jelenlét és a szenvedély, akkor lesz bravúros, ha sok szív van benne. Nem lehet megúszni, hogy megpörkölődj!"

 

 DSC4973 k

 

Dario Niccodemi Hajnalban, délben, este című romantikus vígjátéka szórakoztató, olasz színpadi játék, két fiatal fordulatos, olykor hatalmas érzelmi hullámokat keltő szerelmi viháncolása. Az: egyszerre csodálatosan és félelmetesen ismerős történet bemutatóját 2016. január 29-én tartják a Magyar Színház Sinkovits Imre színpadán. 

 

Fotó: Zsigmond László

 

süti beállítások módosítása