Így búcsúzik a POSZT ügyvezetésétől Kőhalmi Andrea és Stenczer Béla

Kőhalmi Andrea és Stenczer Béla a Facebookon tett közzé üzenetet, melyet alább is olvashatnak.

ugyvezetok

 

Tisztelt Olvasók! Kedves Közönség!

 

Az elmúlt 15 évben rengeteget változott a világ, s vele együtt természetesen a POSzT is. A találkozó minden alkalommal szimbolikusan foglalta össze a magyar nyelvű színjátszás aktuális helyzetét. Lenyomatát adta nagyszerű teljesítményeknek és folyamatoknak, vitázott, érvelt, szórakoztatott. S ha nem is tudatosan, mégis hűen tolmácsolta a szakma hangulatát, szereplőinek egymáshoz való viszonyát is.


Szervezőként a fesztivál elmondhatatlanul sok felejthetetlen élményt, s még több rendkívüli kollégát adott, akiknek mindig, minden körülmények között a találkozó szolgálata volt a legfontosabb szempont. Köszönjük a sok éven át tartó, időnként szinte emberfeletti, ám mindig lelkes és jókedvű munkát!
Rajtuk kívül a fantasztikus közönségnek is köszönetet mondunk, amely évről évre szenvedélyes és cseppet sem lanyhuló érdeklődéssel kísérte végig a POSzT eseményeit, szeretettel és bíztatással támogatva a fesztivált.


Köszönjük!


Február elsejétől új ügyvezetés veszi át a stafétabotot, hogy új tartalmat adjon az idén már 16. találkozónak. Magyar Attila ügyvezető igazgató, Szűcs Gábor fesztiváligazgató és Kővári Zsuzsa programigazgató a titkarsag@poszt.hu címen érhető el.


Sok sikert kívánunk!

 

Kőhalmi Andrea, Stenczer Béla

 

süti beállítások módosítása