Költők kézirataira licitálhatunk - Jótékonyság árverés a Rehab Critical Mass javára

Jótékonyság irodalmi árverést szervez vasárnap a Rehab Critical Mass és a Magvető Kiadó a G3 Gödör Klubban, ahol kortárs költők erre az alkalomra írt kézirataira lehet licitálni. A befolyó összeget a tavaszi Rehab Critical Mass felvonulás megvalósítására fordítják.

    rehab

 

A szervezők MTI-hez eljuttatott közleménye szerint több fogyatékkal élőket képviselő szervezet küldött inspiráló szavakat kortárs magyar költők részére, akik ezeket az üzeneteket verssé formálták át. A szerzők közül a rendezvényen mások mellett részt vesz Csider István, Erdős Virág, Galgóczi Péter, G. István László, Kemény István, Krusovszky Dénes, Kupa Julcsi, Szabó T. Anna, Tunyogi Imre és Zselenszky T. Péter. 
    

A műveket a résztvevőknek a Till Attila rendezte, Tiszta Szívvel című, április 28-án a magyar mozikba kerülő film szereplői tolmácsolják, köztük Danis Lídia, Fátyol Kamilla, Thuróczy Szabolcs, Fekete Ádám, valamint a rendező Till Attila mellett a Baltazár Színház és a MáSzínház tagjai.

 


rehab1

    

A Rehab Critical Mass felkérésére a Magyar Rett Szindróma Alapítvány, a Kézenfogva Alapítvány, a Budapesti Korai Fejlesztő Központ, a Nem adom fel! Alapítvány, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), az Ébredések Alapítvány, valamint a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége küldött inspiráló szavakat.

 

Mikor, hol? Április 10-én, vasárnap, 19 órakor a G3 Gödör Klubban!

süti beállítások módosítása