Szójátékos kedvükben a Szabadtéri színészei - Videósorozat indul

A Szegedi Szabadtéri Játékok színészei nem csak a színpadon szeretnek játszani: nem tudtak ellenállni az idén 85 éves fesztivál agytornáztató játékfelkérésének sem.

 

A Szegedi Szabadtéri beszámolója:

 

Mókás “adok-kapok” lett az eredmény, melyet videós formában rögzítettek. A sorozat egy teaser trailerrel debütált a Szabadtéri közösségi oldalain, a Facebookon és az Instagramon, valamint a Youtube-on. A jövő héttől pedig folyamatosan láthatják a nézők a tíz művésszel forgatott rövid anyagokat.

 

 

A pofonegyszerű, ám pont ezért rém szórakoztató szójáték lényege, hogy a színészek az általuk játszott előadásokhoz kapcsolódó szavakat kaptak, melyekre azonnal kellett reagálniuk egy-egy másik szóval. Mivel akármire asszociálhattak, gyakran több mint szórakoztató képzettársítások születtek. Így lett a “fő inspiráció” a “fagylalt”, egyeseknek arról, hogy “szabad ég alatt” a “szerelem”, másoknak “Woodstock” jutott eszébe, megint mások, líraibb alkatok pedig szinte mindenre rímpárokat találtak meg hirtelen.

 

boldi

 

A videósorozat első részében Peller Károly látható, a folytatásban pedig Keresztes Ildikó, Novák Péter, László Boldizsár, Szinetár Dóra, Molnár Áron, Szendy Szilvi, Homonnay Zsolt, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté is könnyed agytornára adta a fejét.

 

 

süti beállítások módosítása