Galați-i fesztiválfellépéssel kezdi az évadot az Osonó

Szeptember 8-án 20 órakor Galați-on, a Butterfly Effect ITF Független Színházi Fesztivál keretén belül, a Fani Tardini Drámai Színház Stúdiótermében mutatja be a társulat az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadás.

 BERNI

 

Galați-on második alkalommal kerül megrendezésre a Butterfly Effect ITF Független Színházi Fesztivál, amelyre idén olyan előadásokat hívtak, amelyek kortárs szövegen alapszanak és társadalmi- szociális kérdésekre reflektálnak. A szeptember 5- 11. között zajló fesztivál programjában 18 előadás szerepel és több bukaresti és kolozsvári független színház mutatkozik be, de fellépnek társulatok Nagyváradról, Temesvárról és Szerbiából is.

 

Janka

 

Az Osonó előadása mellett még két magyar nyelvű előadás lesz látható: a kolozsvári Váróterem Projekt illetve a marosvásárhelyi Yorick Stúdió produkciója.

 

TURMIX2

 

A Fazakas Misi által rendezett dokumentarista előadás mindeddig 3 kontinens 22 országának 170 településén került bemutatásra. Az előadás, amely a fesztiválon román fordítással lesz látható, a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat kutatja, így a szövegkönyv is a fiatalok saját személyes történeteiből született. Szereplők: Mucha Oszkár, Korodi Janka e.h., Antal Réka, Sebestyén Eszter, Bene Ervin. Technikus: Szőcs Tamás.

 

 

 

 

süti beállítások módosítása