Marosvásárhely: Újra műsoron A kisfiú meg az oroszlánok

Újra szerepel a Tompa Miklós Társulat műsorán Lázár Ervin A kisfiú meg az oroszlánok című mesejáték, melyet Demény Péter alkalmazott színpadra.

A KISFIU total foto RabZoltan

Fotó: Rab Zoltán

 

A cirkusz varázslatos világába is elkalauzoló, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott előadás szereplői Dull Bence, Kilyén László, Somody Hajnal, László Csaba, Tollas Gábor, Moldován Orsolya, Csíki Szabolcs, Korpos András, Gecse Ramóna, Varga Balázs, Ördög Miklós Levente, Kovács Botond, B.Fülöp Erzsébet, Simon Boglárka Katalin, Hollai Heiser Anna, Benő Kinga, Macaveiu Blanka, Jancsó Előd, Ruszuly Ervin, Indrei Ábel, Szabó Franciska, Joó Renáta, Madarász Arnold és Kányádi György. Rendező: Ruszuly Ervin és Keresztes Attila, díszlet- és jelmeztervező: Bianca Imelda Jeremias, zene: Boros Csaba, koreográfus: Ruszuly Ervin.


Keresztes Attila rendező, művészeti igazgató a bemutató előtt azt hangsúlyozta, hogy a cirkuszban játszódó darab megtekintése mindenki számára nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a felnőttben élő gyerek „előjöjjön”, megmutatkozzon a játékossága, a jó értelemben vett naivsága és a világra való rácsodálkozás képessége.


Az előadás 2016. október 22-én, szombaton 11.00 és 18.00 órától tekinthető meg a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagytermében. Jegyek válthatók a színházi jegypénztárban és a www.biletmaster.ro honlapon.

 

süti beállítások módosítása