Alföldi Róbert Chicagót rendez az Átriumban

Júniusban állítja színpadra a musicalt. Az Átrium július közepéig várja a nézőket.

A teátrum az évad utolsó másfél hónapjában ünnepi és ráadás előadásokkal, valamint Alföldi Róbert rendezésével készül.

futo_szlovak_judit.jpgAlföldi Róbert (fotó: Szlovák Judit)

A Pintér Béla és Társulata június 1-én két Parasztopera előadással kezdi a hónapot, június 7-én és 8-án pedig a Tündöklő Középszer három előadásával búcsúztatja az évadot.

A Kultúrbrigád és az Átrium előadása, az Igenis, miniszterelnök úr! május 27-re leegyeztetett és leszervezett pécsi vendégjátékát a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. továbbra is ismeretlen, ám valószínűsíthetően politikai okok miatt lemondta. Az előadást Szigetváron, a Vigadó Kulturális Központban láthatják a baranyai nézők, az eredeti napon két előadást is sikerült műsorra tűzni.

A fokozott érdeklődésre való tekintettel az Átrium is műsorra tűzi még egyszer az előadást az évadban: június 2-án, szombaton 14:30-kor lesz látható a Hevér Gábor és Alföldi Róbert főszereplésével, Znamenák István rendezésében, a BBC világhírű sorozata alapján készült válságkomédia előadása. 

igenis_1.jpgFicza István és Alföldi Róbert az Igenis, miniszerelnök úr! előadásában (forrás: Átrium)

Június 3-án a Mentőcsónak Egység és a GYERE Gyerekesély Egyesület interaktív társasjátékát, a Szociopolyt kivételesen az Átrium színpadán játszhatják az érdeklődők.

Az Őrült Nők Ketrece június 5-én a 200. előadásához ér, július 12-én a negyedik születésnapját ünnepli, július 15-én pedig az Átrium ezzel az előadással zárjuk az évadot. A további előadások: június 9. július 11. július 13. július 14.

Az Egy, kettő, három című előadásuk nyáron két szabadtéri meghívásnak tesz eleget: június 16-án a Kőszegi Várszínházban, június 25-én és 26-án pedig a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon lesz látható.

Június 23-án kerül sor az évad utolsó bemutatójára: Alföldi Róbert állítja színpadra a Chicago című musicalt, Fekete Ernő / Brasch Bence, Parti Nóra, Sodró Eliza, Hernádi Judit / Csarnóy Zsuzsanna, Hámori Ildikó, Mihályfi Balázs, Bercsényi Péter, Figeczky Bence és sokan mások szereplésével. A nyilvános főpróbára és a bemutatóra minden jegy elkelt, az előadást összesen további tíz alkalommal tűzik műsorra.

(Forrás: Átrium)

süti beállítások módosítása