TROLLETETÉS – A Tünet Együttes új bemutatója a MU Színházban

Február 14-én egy offline tragikomikus szidalomjátékkal jelentkezik a több mint 15 éves független társulat.

A Tünet Együttes legutóbbi előadásaiban különböző módon keveredett a való élet a költészettel, a dokumentarista megközelítés az elvonttal (Sóvirág, Burok, A tünetegyüttes). Most a virtuális valóság és mellékterméke, az arctalan kommunikáció témájával dolgoznak.

troll.png

Ez nem lesz művészet. Hogy is lehetne az! Engem nem édesanya szült.
Kaján lesz, zsigeri és gusztustalan!! Semmitmondó és harsány… Amilyen én vagyok. :)
De körbefonlak, és az ölelésemből nem szabadulsz. És nem vágysz majd semmi másra, mint hogy engem nézz, engem simogass. Mert velem hatalmas vagy, és bármire képes. És mindent megteszek, amit kérsz.

A Tünet Együttes

Egy 15 éves előadó-művészeti csapat, mely folyamatosan keresi, hogyan tud érvényes módon megszólalni, hatni, gondolkodtatni, átéreztetni, összetalálkoztatni. Szabadon járnak a műfajok között - a kifejezés eszköztárának végtelenségében, a humor gyógyító erejében és a személyességben hisznek. Abban, hogy ha elég mélyre ásnak, megtalálják a közös emberit. Minden előadásuk egy külön világ, másik nyelv. Alkotásaik egyszerre elgondolkodtatóak, drámaiak, gyermekien felszabadultak és felszabadítóak. A mára válaszolnak - csinálnak kis- és nagyszínpadi előadásokat, dokumentumfilmet, videoblogot, színházi kalandjátékokat, tánc-színházi beavatókat középiskolásoknak, tartanak reggeli napindító tornát és műhelymunkát.

Művészeti vezetőjük Szabó Réka rendező/koreográfus, előadó, aki mellesleg matematikát tanít a Műegyetemen. A társulat minden tagja alkotótárs.

Szereplők és alkotótársak: Czakó Máté, Dányi Viktória, Gőz István, Szabó Veronika, Szász Dániel és Valcz Péter. Fény és tér: Szirtes Attila.

(Forrás: MU Színház)

süti beállítások módosítása