Tropicarium Színház

A Tropicarium Színház mûsorán február 14. és 15.-én, valamint március 6.-án 20. órás kezdettel látható az ország legexkluzívabb musical show elõadása, a "Musical Show -a cápák birodalmában" címmel.

A világ musicalirodalmának kiemelkedő alkotásai angol és magyar nyelven: Jézus Krisztus Szupersztár, Elisabeth, Cabaret, Hair, Sakk, Nyomorultak, Macskák, Chicago, Jekyll és Hyde, Megfeszített, István a király mellett az új magyar produkció, az "ATLANTIS -az elveszett világ nyomában" című fantasy musicalből is láthatnak-hallhatnak részleteket.

Szereplők:

Varga Miklós, Makrai Pál, Nagy Anikó, Janza Kata, Feke Pál, Kalapács József, Fehér Adrienn, Várfi Sándor, Simonkovits Ákos, Jónás Andrea, Nyári Darinka, Serbán Attila, Nádasi Veronika, Dion Marianna

Valamint a tánckar

Rendező-szerkesztő: Feke Pál
Koreográfus: Serbán Attila

Jegyek válthatók a Publika jegyirodában illetve a Tropicarium Színház jegypénztárában (Budapest, XXII. Nagytétényi út 37-43.) Jegyelőrendelés és
információ: 4243053





Hamarosan a Tropicarium Színház műsorán!

A világon elsőként március 26.-án, a Tropicarium Színházban látható a 2004. MUSICAL szenzációja az "ATLANTIS -az elveszett világ nyimában címmel."

Jegyelővétel és helyfogalalás: atlantismusical@chello.hu e-mail címen.



Az előadást beharangozó spot letölthető >> innen <<

süti beállítások módosítása