Háy János énekel

Ismét Kovátsmûhely a Komédium Kávézóban. December 13-án 7fõn 7kor Kováts Kriszta klubjának vendége Háy János író. Lesz beszélgetés és koncert, Háy János bukott rock-zenészként beszáll a Kovátsmûhely zenekarba és énekelni is fog! Szeretettel várják a régi és az új törzsvendégeket. Jegyek a helyszínen elõvételben (14-19h között) és a koncert elõtt válthatók.



Háy János (író, költő) 1960. április elsején született Vámosmikolán. Régésznek készült, de első ásatása során véletlenül feltárta kedvenc kutyájának maradványait. Ír verset, regényt, novellát, amatőr képzőművész és bukott rock-zenész. Ma este talán előkerül újra a régi hangszer is.

A Dzsigerdilen és a Xanadu című regények, az Istenek és a Kotródom el versei után A Gézagyerek című darabjával robbant bele a színházi köztudatba: irónia, költészet és keserűség együtt van jelen későbbi darabjaiban is. Új drámáját (A Senák) a Nemzeti Színház tűzte műsorára.

Egyik regénye fülszövegében ekként vall az írásról:
"Összekeverjük, kiöntjük és készen van az első fejezet. Aztán megint kavarunk rajta, és készen a második fejezet. Keverünk harmincnyolcszor és készen van mind a harmincnyolc fejezet. Nem nagy dolog."


1054 Budapest, Tüköry u. 5. tel: 332-5967, 332-5997 további info és szórólap: www.szinhaz.hu/kovatsmuhely

süti beállítások módosítása