Képzeletben a színházhoz mentem feleségül - 1001 indok a Vígözvegy mellett

"Miért szeretnéd pároddal látni A víg özvegyet Szegeden? - A hátamon viselem tetováltan a jelet, mely a színházi világhoz hasonlít engem. Thália és Melpomené, kedves és gyönyörű barátnők, de csalfák is, akár a színház, mely játszadozásaik helyéül szolgál". Így kezdődik az egyik legizgalmasab válasz a Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyereményjátékában. 

A szegedi Képeslap-játék kiírása


Miért szeretnél jegyet nyerni?
A Nevezz Te is! gombra kattintva találsz 3 kis képet, melyekkel bejelölheted, melyik előadásra szeretnél páros jegyet nyerni. Egyben ennek az előadásnak a képe adja a levélpapír hátterét, és itt találod a szövegmezőt, ahova írni tudsz. Erre a levélpapírra írd meg, hogy miért szeretnél jegyet nyerni az általad kiválasztott előadásra. Például: tavaly tetszett, soha nem láttam, de nagyon szeretném, hallottam másoktól stb. Minél kreatívabb szöveget írsz, annál nagyobb az esély, hogy sokan felfigyelnek pályázatodra és szavaznak – így Te leszel a nyerő.

vigo_kepeslap

Eredmények

 

Forró nyári este, szórakoztató történet -szenzációs színészekkel... kell ennél több???? 320 lájk
Ezt a darabot még nem láttam, ebben a szereposztásban pedig kihagyhatatlan 231 lájk
Mindig szerettem volna megnézni, eddig nem volt alkalmam rá 225 lájk
Nagyon régen voltunk már szabadtérin a férjemmel, jó lenne újra elmenni. 160 lájk



Abszolút toplista


Azért szeretnék nyerni, mert még nem voltam sosem a Szabadtéri játékokon, pedig már évek óta tervezgetem, hogy elmegyek.=) 651 lájk

Szeretném anyukámat elvinni egy előadásra, mert még nem volt része benne, remélem sikerül meglepnem vele :)  497 lájk
Forró nyári este, szórakoztató történet -szenzációs színészekkel... kell ennél több????  320 lájk

 

 

A víg özvegy képeslapok


Eljött az eső mentes éjszaka, és néhány órára a csend és nyugalom száll le Szegedre, a Szabadtéri Színpadára.

Július 17-én lesz a születésnapom, annak előestéjén szeretném ennek az előadásnak a megtekintésével ünnepelni.

Lányomnak július 19.én lesz a szülinapja,s ezzel a belépővel szeretnék neki örömet szerezni!!

A színház egy csoda, a színészek varázslók, a helyszín meseszép... és én hiszek a csodákban..

Imádom a színházat és mivel júliusban van a születésnapom, nem lenne rossz szülinapi ajándékként egy páros belépőt nyerni :)

A szegedi Szabadtéri előadásokra minden évben igyekszünk eljutni, hiszen a hangulat valami fantasztikus, akármit nézel, akárhonnan!!!! ))

A szúnyogokat is csípném. 

Nagyon szeretem a Szabadtéri Játékokat, és szeretném meglepni a barátomat, ezzel az előadással,ami pont 1 nappal a szülinapom után van :)

Mert egy élmény a szabadtérin lenni, és semmihez sem fogható.

Meg szeretném nyerni a 2 db belépőjegyet, mert nagyon szeretek a Szegedi Szabadtérire járni, és így eggyel nőne az itt látott előadások száma. :)

Képzeletben a színházhoz mentem feleségül. A hátamon viselem tetováltan a jelet, mely a színházi világhoz hasonít engem. Thália és Melpomené, kedves és gyönyörű barátnők, de csalfák is, akár a színház, mely játszadozásaik helyéül szolgál.

Egyik kedvenc operettem és az ígéretek szerint új felfogásban kerül színpadra.

Minden évben egyszer ellátogatunk szegedre a feleségemmel, eszünk egy jó halászlét és megnézünk egy fantasztikus előadást! 

Munka és család mellett egyetemre járok és a vizsgák elvitték az összes szabimat:( legalább-- mint igaz szegedi ember-- a szabadtérire juthassak el:)

Kevés időm jut a szórakozásra. 

Ezt a darabot még nem láttam, ebben a szereposztásban pedig kihagyhatatlan.

Még sosem láttam az előadást és Anyukámat is el szeretném magammal vinni.

Szívesen megnézném a darabot, de aznap sajna senki nem ér rá velem eljönni. Szóval... Te is szeretnéd megnézni ezt a fantasztikus előadást? Félsz, hogy nem elég kreatív a szöveged? Lájkold a képeslapomat és írd meg, hogy szerinted miért téged kell elhívnom.

Július 15.-én lesz az esküvönk és a menyasszonyomnak a mindene az operett. Ez az egyik kedvenc operettje és ez volt az első amit láttot még anno a nagymamájával együtt szóval csodás ajándék lenne neki ha összejönne.

Szeretem a színházat és egyszerűen csak szeretnék ott lenni!

A színház iránti mérhetetlen tiszteletemet édesanyámtól örököltem. 2001 óta (amikor Szegedre költöztünk) még nem volt nyár, hogy ne láttunk volna legalább egy előadást a Szabadtérin. Idén sajnos úgy alakultak a körülmények, hogy le kellett mondanunk e csodáról.

Mert ez az utolsó nyereményjegy, amit a Víg özvegyre meg lehet nyerni!

Többször jártam már a Szabadtérin... Sajátos atmoszférája mindig megdöbbent és elvarázsol. A víg özvegyet még semmilyen előadásban nem láttam, szívesen megnézném.

Nagyon rendetlen vagyok, állandóan szétdobálom az autókat, dínókat a pici lakásunkban. Ezért anyukám már nem engedi, hogy játsszak a szobámban.......ezért gondoltam, hogy Szegeden...ahol vannak szabadtéri játékok....szvl, kell az a 2 jegy!:)

Nagyon kíváncsi vagyok a szabadtéri színház varázsára.

Mert megérdemlem!

 

------------------------------------

 

2011. július közepétől négy alkalommal tűzi műsorára A víg özvegyet sztár-szereposztásban a Szegedi Szabadtéri Játékok.

 

Előadások: Dóm tér

2011. július 15., 16. (esőnap július 17.) és

július 22., 23. (esőnap: július 24.)

 

JEGYVÁSÁRLÁS>>>>

 

 

Forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok

süti beállítások módosítása