A boszik gőzerővel készülnek a pénteki előadásra

A pénteken bemutatásra kerülő zenés darab, A szentivánéji tüzek és szerelmek éjszakája című előadás a Margitszigeti Szabadtéri Színpad egyik nyári szenzációja, hiszen a fellépő hét "boszorka" soha nem énekelt még együtt, egy színpadon.

 

A koncert rendezője, Puskás Tamás a színpadra egy szerelemligetet álmodott, ahol a boszik a különböző szerelmi varázslatokba avatják majd be a nézőket. Az előadás repertoárja, az elhangzó magyar- és világslágerek kivétel nélkül a szerelemről szólnak. Az élményt – a különböző látvány és pirotechnikai elemek mellett – Bozsik Yvette tánckara és Horgas Eszter kiváló zenészekből álló zenekarának közreműködése teszi felejthetetlenné az év legrövidebb éjszakáján.

A péntek esti előadáson olyan kiváló és elismert művészek szórakoztatják majd a közönséget, mint a Kossuth-díjas színművészünk Básti Juli, a nemzetközi hírű fuvolista, Horgas Eszter, az aranytorkú Falusi Mariann, valamint a Megasztár idei győztese, a mindössze 15 éves Radics Gigi. Egy valamirevaló szentivánéji előadáson azonban boszorkányból legalább hét kell, így ez nem lesz másképp június 22-én sem, a szerelem ligetében énekel majd Botos Éva, Polyák Lilla és Tompos Kátya is.

7boszorka2

A rendező, aki a szereplők kiválasztásában is nagy segítségére volt a koncert megálmodójának, Horgas Eszternek, egy olyan megjelenést álmodott a színpadra, amely a boszorkányos rituálék és szerelem varázslás szent helye. Ebbe a csodás ligetbe érkezik majd meg a 6 boszorka, szépen sorban, hogy végül a legfiatalabb boszorkányt, Radics Gigit is beavassák.

Természetesen, ha már vérbeli, ízig-vérig boszorkányokról van szó, nem maradhat el a tűz sem, a koncert alatt többször is varázslatos pirotechnika teszi lenyűgözővé a színpadképet.

Jegyek még korlátozott számban kaphatók a Concerto Grande oldalán és az ismert jegypénztárakban.

süti beállítások módosítása