Dr. Mogács története 6.rész – Mindenki érdeke

Mogács Dániel részt vett a 2010-es önkormányzati választásokon a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Budapest VII. kerületi polgármester jelöltjeként. Kellő számú kopogtató cédulák hiányában azonban a választási lapokra már nem került rá a neve. Nyilatkozata alapján a politikai élettől visszavonult,Dr. Mogács néven továbbra is hatalmi babérokra kíván törni, a humor mezsgyéjén megmaradva.

 

 

images-3A HCS szerkesztősége újra jelentett. Mogács Dániel végül is nem lett polgármester Erzsébetvárosban. Ugyanakkor óva intenék attól mindenkit, hogy ezt kudarcnak tekintse. Nem az. Sőt! Egy zseniális, körmönfont terv része volt mindez, melynek eredményeképpen megérkezett Dr. Mogács, a nemzetközi, magyar, általános, nyilvánosan működő részvénytársaság elnök-vezérigazgatója.

Mindenhogy lehetett volna, de nem mindenhogy lett, hanem így. Éppen ezért, és pontosan ezen a módon. De ez nem véletlen. Véletlen? Hogy lett volna véletlen, amikor törvényszerűen következett be. A statisztikák és prezentációk mit sem érnek, amikor a lényeg éppen a fontos dolgokon van. Emiatt tehát csakis az lehet, amit tervezek. Mindenkinek ez az érdeke, főleg nekem. Önöknek is csak az lehet a céljuk, mint amit akarok. És az is lesz, erről gondoskodom.” – fogalmazott talányosan egy zártkörű sajtótájékoztatón.

UPDATE: Dr. Mogács eljuttatta szerkesztőségünkbe személyi titkárát, aki nagyon hamar meg tudott győzni minket arról, hogy a fenti idézet nem talányos, nem tartalmaz homályos utalásokat. Ezzel szemben tiszta, világos, egyértelmű és értékes gondolatokkal gazdagítja nemzeti értékeink tárházát, melyeket már most érdemes lenne oktatni az iskolákban. A hibáért elnézést kérünk a Doktor úrtól, az Édesanyjától és minden kedves és kedvetlen olvasótól! Többé nem fordul elő! Becsszó!

A személyi titkár is megérkezett!


süti beállítások módosítása