Jön a Szerencsés flótás a Budapest Bárral

A Szerencsés flótás című operettet mutatják be a Budapest Bár zenekar közreműködésével augusztus 2-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon, a Budapesti Nyári Fesztivál keretében.

A színdarab - a HOPPart társulat és a TÁP Színház színészeivel, meghívott előadókkal, valamint a Budapest Bár énekeseivel és zenészeivel - új hangszerelésében, új felfogásban kel életre. Az előadás a bemutatót követően augusztus 4-én és 7-én is látható - közölte a FÜGE Produkció.

Az 1955-ös Szerencsés flótás cselekménye egy fodrászatban és a Csalogány nevű budai étteremben játszódik. A finom humorú korrajz szerelmi egymásra találásokról, lottónyereményről, a munkás hétköznapokról és a jól megérdemelt szórakozásról mesél.

Szerencses_flotas

A darab szövege, dramaturgiája mai, szerkezetét izgalmassá teszik azok az állóképek, amelyek a rendezésnek, a szokványostól eltérő térhasználatnak és a színjátszásnak is jó lehetőséget kínálnak - áll a szervezők közleményében.

Az előadásban Barabás Richárd, Behumi Dóri, Fekete Ernő, Gergely Katalin, Herczeg Tamás, Jordán Adél, Keresztes Tamás, Kiss Diána Magdolna, Kollár László, Németh Juci, Pálos Hanna, Szilágyi Katalin, Tasnádi Bence, Ujlaki Dénes lép színpadra.

A darabot Vajdai Vilmos rendezte. A díszlet Horgas Péter, a jelmez Bujdosó Nóra munkája, a produkció koreográfusa pedig Gergye Krisztián.

süti beállítások módosítása