Gazdag programmal vár az idei Tánciskolák éjszakája

Gazdag kínálattal, köztük tüzes mambó-, látványos utcaitánc-, elegáns keringő- és szenvedélyes tangókóstolóval várja az érdeklődőket pénteken az idén harmadik születésnapját ünneplő Tánciskolák éjszakája, amelynek során budapesti és vidéki intézmények is megnyitják kapuikat a táncolni vágyók előtt.

A kezdeményezés célja a tánc összes műfajának népszerűsítése: legyen szó balettről, dzsessztáncról, szteppről, társastáncokról vagy kortárstáncról, ezen az éjszakán mindenki belekóstolhat a számára legkedvesebb műfajba - mondta el az MTI-nek a rendezvény kommunikációjáért felelős Biár Gabriella
Az Ékszer Balett Tánciskola matiné programmal is készül szeptember 14-re. Az intézmény délután négy órától várja a legkisebbeket - hároméves kortól - a közös táncolásra, később pedig olyan mesterek keze alatt enged betekintést az iskola komolyabb tánctechnikai óráiba, mint Ánosi Gábor, a Düsseldorfi Opera egykori magántáncosa, valamint Borbély Katalin és Németh Luca magántáncosok. 

tanciskolak

A Fenomén Táncstúdióban és a Dancing Queen Tánciskolában a salsa, a rumba, a csacsacsa, a pasodoble, a tangó és az angolkeringő lépéseiben merülhetnek el a látogatók. A Jam Táncműhely pedig kortárs táncokkal várja a látogatókat. A programok felépítésében teljesen szabad kezet kaptak az iskolák - emelte ki Biár Gabriella. A látogatók az intézmények oktatóinak és diákjainak a segítségével ismerkedhetnek meg az iskola egyéni módszereivel és profi táncbemutatókat is láthatnak. 
A Hölgyválasz Tánciskola tizenöt profi tanárral várja az érdeklődőket, a Fenomén Táncstúdió pedig este tíz órától igazi bulival készül, ahol a nap folyamán tanult koreográfiát közösen fogják eltáncolni a résztvevők, és nyertest is hirdetnek a legjobb új táncosok között. 
A Dolce Dance tánciskola révén ezen az éjszakán Miskolc, Debrecen, Békéscsaba, Szeged, Kecskemét, Székesfehérvár, Pécs és Szabadka is várja a táncoslábú érdeklődőket. A részt vevő iskolák teljes névsorát a www.tanciskolak-ejszakaja.hu oldalon lehet elérni.

süti beállítások módosítása