Utcai akcióval ünnepelt a Játékszín

A Játékszín, Teréz körúti Színház művészei és háttérmunkatársai a keddi napon a színház bejáratánál nagyszabású ünnepi akcióval kedveskedtek a járókelőknek. Forró teával, forralt borral, sült gesztenyével és a Talamba ütőegyüttes muzsikájával várták az érdeklődőket.

„Öröm volt látni, hogy a 20%-os ünnepi jegyárengedménynek milyen sikere volt. Kígyózott a sor a jegypénztár előtt, az érdeklődőknek pedig Pindroch Csaba, Szőlőskei Tímea, Verebes Linda, Dózsa Zoltán, Dolmány Attila, Bank Tamás és még sokan mások adtak információt a Játékszín előadásairól. Az akció egyébként vasárnapig tart, várjuk kedves vendégeinket, hiszen az ünnepek alatt is folyamatosan kiváló előadásokat ajánlunk! Újdonság Für Anikó Kitalált világ” című estje Bereméyi Géza dalaival és Hruttka Róbert zenéjével és a Talamba Ütőegyüttes Crossover koncertje. Ez a zenekar a Nemzetközi Crossover Kamarazenekari Versenyen különdíjas lett Szentpéterváron” –mondta Németh Kristóf igazgató.

Mohos Angéla fotói:

K7_1

1.

K25

2.

K28

3.

K30

4.

K38

5.

K9

6.

A magánszínházként újraindult Játékszín fontos feladatának érzi, hogy új közönségrétegeket szólítson meg, ezért a jövőben is számos meglepő családias akciót szervez. Másik fontos feladatuknak tekintik az igényes, felhőtlen szórakoztatás mellett a társadalmi szerepvállalást is.

„Családi színház vagyunk, munkatársaink zöme kisgyermekes szülő, ezért elsősorban a gyermekek felé fordulunk, ha karitatív akciókról van szó. A Mikulás rendezvényünk után, ahol 300 hátrányos helyzetben élő gyermeket láthattunk vendégül és ajándékozhattunk meg, nagypénteken a Mikulásgyárba látogat művészcsapatunk és ruhákat, ajándékokat, csokoládét adományozunk a nehéz sorban élőknek. Horváth Lili, Pindroch Csaba és Verebes Linda, Dózsa Zoltán, Bank Tamás és jómagam, gyermekeinkkel együtt indulunk el a Játékszín elől, hogy utódainknak is pici koruktól kezdve természetes legyen a gondviselő odafigyelés, az önzetlen emberszeretet”- tette hozzá Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója.

süti beállítások módosítása