A Spartacus is elmarad a Margitszigeten

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadra június 28-ra és 30-ra tervezett Seregi-Hacsaturján: Spartacus című balett a belvízi veszélyhelyzet miatt elmarad.

 

A Szabad Tér Színház közleménye:

A Szabad Tér Színház sajnálattal tudatja minden kedves nézővel, hogy a Seregi László emlékére a Magyar Nemzeti Balettel közösen tervezett szabadtéri SPARTACUS balett bemutató elmarad.

Az árvízveszély miatt kialakult vis maior helyzet, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad felújítási munkálatainak leállítása, a magas belvíz okozta károk és az árhullám elhúzódó levonulása miatt a színház kénytelen lemondani a június 28-i és 30-i Spartacus-előadást is.

spartacus
A megváltott jegyek július 15-ig becserélhetők a Budapesti Nyári Fesztivál más előadásaira, vagy visszaválthatók a következő két helyszínen:

- Szabad Tér Jegyiroda (1065 Bp., Nagymező utca 68., Tel.: (1) 301-0147, jegyiroda@szabadter.hu) meghosszabbított nyitva tartással: hétköznapokon 9-19 óráig

- Városmajori Szabadtéri Színpad jegypénztára (1122 Bp., Városmajor hrsz: 6835/17, Tel.: (1) 375-5922 / 123-as mellék) hétfő-péntek 13-19 óráig, szombat-vasárnap 11-19 óráig

- a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jegypénztára a nyitásig ZÁRVA tart

A színház továbbra is köszöni a nézők megértését és türelmét. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitásáról és az esetleges változásokról folyamatosan tájékoztatást adnak a www.szabadter.hu honlapon.

 

süti beállítások módosítása