Nemzetközi Drámatábort szervez az Osonó Erdélyben

Ezen a nyáron is megrendezi az Osonó Színházműhely az intenzív Nemzetközi Drámatábort 14 év fölötti fiatalok számára, amelyre augusztus 7. és 12. között kerül sor egy Sepsiszentgyörgy környéki faluban. 


A táborban két csoportban folynak a foglalkozások: színház-szakmai csoport és személyiségfejlesztő- önismereti csoport. A napi program hangsúlyos részét a műhelyfoglalkozások alkotják, amelyek közül két gyakorlati (délelőtt, délután) és egy elméleti (esti beszélgetések, vetítések) jellegű. A napot közös reggeli tornával és napindítóval kezdjük, az étkezések szintén közösen zajlanak. A tábor egy intenzív együttlét, egész napot kitöltő foglalkozásokkal és hét óra alvással.

 

osono

Fotó: osono.ro

 

A tábor résztvevőinek mindössze az utazásukat, illetve egy 25 lejes (6 euró) szervezési költséget kell fedezniük. Az étkezés tarisznyából történik, tehát mindenki magának hoz ennivalót.


A helyek korlátozott száma miatt szükséges egy jelentkezési lap kitöltése és elküldése július 21-ig, a tabor@osono.ro címre. A jelentkezési lap INNEN tölthető le. A jelentkezés elfogadása esetén egy válaszlevélben írjuk meg a pontos helyszínt, illetve minden más szükséges információt.


További információk, illetve a bevonuláshoz szükséges kellékek listája a társulat honlapján, az osono.ro-n található meg.

süti beállítások módosítása