Túraszínház vacsorával a Gellért-hegyen

Július 31-én rendhagyó ősbemutatót tart a Független Színház: 'Sin Village - 300 lélek 301 érdek' címmel Ibsen Peer Gynt-jét adják elő "túraszínházi" változatban.

 

A társulat ajánlója:


Az Erzsébet híd budai hídfőjénél található vízesésnél induló kirándulás keretében megtekinthető a Független Színház színdarabja, melyet cigány és nem cigány fiatal színészek adnak elő. Az előadás jelenetei a festői táj eltérő pontjain kelnek életre. A túra során soha nem tudhatja az ember, hogy mikor, mi fog történni. Az egyetlen dolog, amiben biztos lehet a résztvevő, hogy a túra végén, a zöld réten kellemes vacsora fogja várni, amit a szokatlan kezdeményezés alkotóival beszélgetve költhet el.

Ibsen világhírű színdarabja, a Peer Gynt feldolgozása egy szegény srác történetét meséli el, aki egy kis, korrupt faluban él, ahol a polgármester maffiája piszkos ügyleteinek senki nem mer ellenállni. Habár a fiú nagyon népszerű a nők körében, főként a polgármester lánya van oda érte, jó sok szerencsére van szüksége, miután nyilvánosan megemlíti a kis magyar falu visszásságait.

A szakmai főpróbát július 29-én, a nyilvános főpróbát július 30-án tartják. Az ősbemutatóra július 31-én kerül sor. Az előadások 17.00 - 20.00-ig tartanak. A színházi struktúrában dolgozó nézők számára a fenti időpontokban az előadás megtekintése ingyenes. A nézők száma korlátozott (35 fő/előadás), kérjük részvételi szándékát Illés Márton programvezetőnél szíveskedjen jelezni az illes.marton80@gmail.com címen. Igény esetén angol nyelvű szinkrontolmácsolást biztosítanak.

 

SIN COVER NET

Sin Village 
300 lélek 301 érdek

Írta: Balogh Rodrigó a Peer Gynt ösztöndíjasok műhelymunkája alapján
Rendező: Balogh Rodrigó és Illés Márton
Dramaturg: Illés Márton
Mozgásrendező: Jászberényi Gábor
Mozgás: Újvári Milán
Jelmez: Szabó Fruzsina
Angol fordítás: Lengyel Anna

Szereplők:
Ádám Orsolya, Boros Tamás, Budai József, Csiki Gellért, Farkas Franciska, Lovas Emília, Oláh Edmond, Tóth István

(a Független Színház Peer Gynt ösztöndíjasai)
 
A találkozó helyszíne:
Az Erzsébet híd budai hídfőjénél található vízesésnél.
 
További előadások:
Augusztus 2., 3., 4., 9., 10., 11., 16., 17., 18.

Jegyvásárlás:
6000 HUF, szinkrontolmácsolással: 7500 HUF
Jegyek csak elővételben!
 

süti beállítások módosítása