Szenvedélyem, Velence - Karnevál a RaM Colosseumban

A karneváli nyüzsgés és ünnepi pompa városába, Velencébe kalauzol el az ExperiDance előadása február 20-án és 21-én a RaM Colosseumban.

 

A játék lezárult!!!


Hogy nevezik Velence leghíresebb terét?

a, Piazza Navona
b, Szent Márk tér
c, Forum Romanum

A helyes választ beküldők között páros belépőt sorsolunk ki a február 20-i előadásra. A válaszokat a jatek@szinhaz.hu címre várjuk február 16-ig. A nyertest emailben és telefonon is értesítjük.

 

121A4980

 

Az ExperiDance ajánlója:

 

Egy város, ahol korok, kultúrák, régi és új idők stílusai találkoznak. Hol a csillogás és a sötét árnyak egyszerre vannak jelen, az élet pedig folytonos lüktetés, örök vágy és szenvedély. Ez Velence.

 

A vízre épült város művészek százait ihlette meg. Végtelen folyosók és szalonok városa, az örök lüktetés és örök titkok hona, hol barokk pompa találkozik a modern fénnyel, és mindent egybefon a szűnni nem akaró vágyakozás.

 

Ebben a mesés környezetben játszódik az ExperiDance Szenvedélyem, Velence című előadása is. A színpadon megelevenedik a velencei karneválok hangulata. Találkozások, és elválások, maszkok mögé rejtőző arcok, ismerős és ismeretlen alakok. Kalandorok, hősök, kitalált és valós szereplők, ragyogás és csillogó báltermek. A Szent Márk tér éjszakájában szent és profán találkozik, hogy megmutassa mindazt, amit Velence adott a világnak és amit Velence adhat minden egyes odalátogatónak, megfűszerezve a produkciót Vivaldi, Paganini és mások zenéjével.

 

121A5050

 

Experidance: Szenvedélyem Velence
 
Koreográfus: Román Sándor
Rendező: Manfred Schweigkofler
Producerek: Vona Tibor és Giorgio Barbolini
 
Előadások: február 20., 21.
Helyszín: RaM Colosseum (XIII. ker., Kárpát utca 23.)

Az előadást felnőtt nézőknek ajánlják!



süti beállítások módosítása