Csütörtökön újra Piaf a nagyváradi színházban

 

Október 23-án, csütörtökön 19 órától láthatja ismét a közönség az elmúlt évadban bemutatott Edith Piaf et Agnes című produkciót Gajai Ágnes előadásában az Árkádia Bábszínház stúdiótermében.

Jegyeket az előadásra a Szigligeti Színház pénztárában lehet váltani naponta 11-17 óra között, illetve előadás előtt a helyszínen. Jegyárak: teljes áron 20 lej, kedvezményesen (diákoknak, nyugdíjasoknak, bérleteseknek) 10 lej. Online jegyvásárlásra a www.biletmaster.ro oldalon van lehetőség.

 

piaf5

 

Részlet egy kritikából: „Ágnes oly hiteles szenvedéssel és elragadó szenvedéllyel válik Edithé a mindössze egy mikrofont, egy asztalt, egy borosüveget és néhány fényképet tartalmazó díszlet előterében, hogy a néző nem fészkelődik székén, nem köhög és nem ásítozik, de csodálja ezt az átváltozást és óhajtja a még többet. A színész azonban inkább a sanzont részesíti előnyben, és ez jó választásnak bizonyul. Hiszen nemcsak játszani, hanem énekelni is csodálatosan tud Gajai Ágnes, ugyanolyan mély beleéléssel, mint a Piaf-történetet elmondani.”

 

süti beállítások módosítása