Sepsiszentgyörgyön a Morgan és Freeman

Vasárnap, május 10-én Fehér Ferenc Morgan és Freeman című előadása lesz látható Sepsiszentgyörgyön.

 

Az M Studio ajánlója:

 

Fehér Ferenc mozgásművész, koreográfus, a magyar kortárs táncművészet meghatározó alakja, produkciói Kínától New Yorkig ismertek. Ő a jelenkori magyar táncművészet egyik legmegbecsültebb figurája külföldön. Alkotói stílusa a freestyle és a különféle harcművészetek mozgásvilágának ötvözésében körvonalazódik.

 

morgan and freeman feher ferenc

Fotó: Jókúti György

 

A Morgan és Freeman fergetes táncjáték egy bábuval, aki a játék során életre kel. Ő egy kicsinyke ember, akinek a neve Freeman. Magassága 35 cm. Kézmérete nem besorolható. Cipőmérete 5 cm. Gonoszsága mérhetetlen. Hogyan képes a művész életre kelteni és mozgásra bírni egy élettelen bohócot? Hogy lesz egy szólóból egyszercsak mégis duett, és hogy lesz Fehér Ferenc egymaga ketten?

 

Fehér Ferenc produkciója spanyolországi és venezuelai fesztiválszereplések után újra Sepsiszentgyörgyön lesz látható május 10-én, vasárnap 19 órától az Új Stúdióban.

 

Az előadásra érvényesíthetők az Ábel bérletek, helyet előjegyeztetni, jegyet vásárolni a Kulturális Szervezőirodában (nyitva tartás: naponta 10-16 óra között, pénteken 11-13 óra között, valamint előadások előtt egy órával, telefonszám 0267-312104) és a www.biletmaster.ro oldalon lehet.

 

Forrás: M Studio

 

 

süti beállítások módosítása