Az ördög Prádában a Broadwayre tart

Készül a nagysikerű film, Az ördög Prádát visel Broadway-adaptációja. A producer Kevin McCollum, a szereplők és az alkotók neve egyelőre nem ismert.

A Broadway egyik legsikeresebb producere, Kevin McCollum csak annyit árult el, hogy dolgozik 2006-ban, Meryl Streep és Anne Hathaway  főszereplésével készült film zenésszínpadi változatán, ám pontos határidőkről, a bemutató várható dátumáról nem beszélt, mint ahogyan arra vonatkozóan sem árult el információt, hogy kiket szeretne látni a főszerepekben.

 

the-devil-wears-prada

 

A Broadway produkcióról annyit lehet még tudni, hogy Kevin McCollum a filmet is jegyző „Twentieth Century Fox-al együttműködésben készíti el Az ördög Prádát visel színpadi adaptációját. A Time magazin szerint a Tony-díjas producer már 2013-ban elkezdte a tárgyalásokat a filmet jegyző céggel arról, hogy megszerezhesse a jogokat Az ördög Prádát visel színpadra állításához.

 

A film, amelyben az ambiciózus fiatal újságíró-gyakornok az egyik vezető divatmagazin diktatorikus vezetési elveket valló főszerkesztőjének jobb keze lesz, hatalmas siker volt: 324 millió dolláros bevételt hozott a forgalmazóknak, Meryl Streepnek pedig Oscar-jelölést a filmben nyújtott alakításáért.

A sajtóban már megindultak e találgatások arról, hogy a Lauren Weisberger regénye alapján készült filmben a főszerepeket alakító Meryl Streep és Ann Hathaway a Broadwayn is eljátszhatják Miranda Priestly-t és a Andy Sachs-ot.

 

A feltételezések koránt sem alaptalanok, hiszen Meryl Streep az elmúlt években többször is úgy nyilatkozott, hogy szívesen visszatérne a színpadra. Emellett a musicalek világa sem idegen a két színésznőtől: Meryl Streep a Mamma Mia! 2008-as, filmváltozatában vállalt főszerepet, amiért Golden Globe-díjra jelölték, csakúgy mint idén, amikor a legjobb mellékszereplő díjára volt esélyes az Into the Woods című musicalfilmből. Anne Hathaway alakítása a Nyomorultak musicalfilmes adaptációjában pedig Oscar-díjat ért.

 

Színház.hu

süti beállítások módosítása