Alföldi újra magyar színpadon - Jubilál az Igenis, miniszterelnök úr!

50. alkalommal kerül színpadra Budapesten, az Átrium Film-Színházban az Igenis, miniszterelnök úr! című válságkomédia január 13-án este.

Alföldi Róbert az elmúlt fél évben Németországban és Dél-Koreában dolgozott, ezzel az előadással tér vissza a magyar színpadokra. A Kultúrbrigád produkciója, Znamenák István rendezésében, amelyben Alföldi partnerei Hevér Gábor, Ficza István, Parti Nóra és Marton Róbert, január 16-án, délután és este is látható.

 

Igenis miniszterelnok ur - Alfoldi Robert Hever Gabor foto Meszaros Csaba

 

Alföldi Róbert ősszel bemutatott rendezése, a Makbett című Ionesco-abszurd január 3-án, 26-án és 27-én is műsoron lesz. Az évet ugyancsak Alföldi-rendezéssel indítja a Kultúrbrigád és az Átrium: január 2-án délután és este lesz pótszilveszteri hangulat Az Őrült Nők Ketrecében.

 

Az Orult Nok Ketrece - Hever Gabor Stohl Andras foto Dudas Erno

 

A produkció 23-án délután és este is műsoron lesz az Átriumban, 28-án pedig visszatérnek vele Pécsre, a Kodály Központ meghívására, a jubileumi ötödik évaduk egyik kiemelt programjaként. 29-én Csehov: Sirály című darabját játsszák, az esélyegyenlőség jegyében ismét akadálymentesítéssel vakok és gyengén látók számára.

 

Makbett  Feher Balazs Beno Fabian Szabolcs Szatory David Orosz Akos Gelanyi Bence foto Meszaros Csaba

 

Februárban újra látható lesz a Gothár Péter rendezte Vaknyugat című előadás is, Alföldi Róbert, Ficza István, Rétfalvi Tamás és Mészáros Piroska szereplésével. Erre egyelőre nem kaphatók jegyek, de előjegyzést felvesznek a szervezes@atriumfilmszinhaz.hu címen. 

 

Fotók: Mészáros Csaba

 

 

 

süti beállítások módosítása