Megjelent a Budapesti Nyári Fesztivál mobil alkalmazása

A kulturális fesztiválok közül elsőként a Budapesti Nyári Fesztivál bővítette szolgáltatási körét a két fő mobiláruházból ingyenesen letölthető applikációval, amelynek segítségével egy kattintásnyi közelségbe kerül a nyár és a csillagfényes esték legvonzóbb szabadtéri színházi programkínálata.

A Budapesti Nyári Fesztivál név alatt elérhető ingyenes alkalmazással egyszerűen, gyorsan és kényelmesen jutnak hozzá az érdeklődők a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpadok folyamatosan bővülő teljes programkínálatához, a legfrissebb hírekhez, ajánlatokhoz és élményszolgáltatásokhoz, úgy, mint az „Aludjon Budapesten színházjeggyel” turisztikai csomagok, a Színházi hajójárat vagy a Víztorony kilátó és galéria programjai.

 

mobilapp

 

Az alkalmazás letöltői nemcsak elsőként értesülhetnek a legfrissebb információkról, hanem néhány kattintással és bankkártyás fizetéssel sorban állás és E-ticket nyomtatás nélkül vásárolhatnak belépőjegyet is a fesztivál több mint száz programjára. Ehhez csak egy regisztrációra van szükség, és máris válogathatnak a legjobb ajánlatokból. Az applikáció a tranzakció után e-mailben elküldi az E-ticketet, egyben fel is jegyzi a mobiltelefon naptárába az eseményt, így biztosan nem maradnak le a nyár legvonzóbb kulturális programjairól.

 

2016 a romantika éve a Budapesti Nyári Fesztiválon, amely két fő játszóhelyen, a Margitszigeti- és Városmajori Szabadtéri Színpadon kínál a nyári szezon alatt számos műfajban színházi előadásokat, opera és musical bemutatókat, táncelőadásokat, koncerteket, látványos show-kat, gyerekszínházat, jazz, világzenei, klasszikus zenei és crossover koncerteket a család minden korosztálya számára.

 

mobilapp bejelentkezokep

 

Jelenleg a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ötcsillagos szuperprodukcióra kezdődött meg az értékesítés, amelyekben a legnevesebb hazai művészek – Rost Andrea, Miklósa Erika, Kocsis Zoltán, Vásáry Tamás, Madaras Gergely, Héja Domonkos – mellett olyan külföldi sztárok lépnek színpadra, mint James Valenti, Yuja Wang, Marc Heller, Sébastien Guéze, Giuseppe Filianoti, Stacey Kent, Stanley Jordan, a londoni Globe Színház és a Monte Carlo Balett társulata. A világsztárokat felvonultató szezont a Nemzeti Filharmonikusok koncertje nyitja, a komolyzene kedvelőit két Verdi-opera, a Traviata és az Otello bemutatója valamint a 3 tenor operagála várja, idén is lesz revü-cirkusz és Virtuózok ünnepi nagykoncert, és bemutatják az Evita musicalt.

 

Az iOs és Android készülékekre is elkészült Nyári Fesztivál mobil alkalmazás a legjobb eszköz arra, hogy minden, amit Budapest szabadtéri színházairól tudni érdemes, mindig kéznél legyen: hírek, előadások, belépőjegyek, kedvezmények. Töltse le most!

 

 

süti beállítások módosítása