Indul a Chorus Line - Castingot hirdetnek a főszerepekre

Csányi János rendezésében, Bakó Gábor koreográfiájával készül új produkció létrehozására a Színház és Film Intézet. Marvin Hamlisch Chorus Line című, Tony-díjas musicaljének alkotói között – színművész és magánénekes tanulók valamint fiatal színészek mellett – neves színházi szakemberek is részt vesznek.

A produkciót a 2014/2015-ös évad elején mutatják be a Kassai Thália Színházban, majd év vegétől az előadást egy budapesti teátrumban láthatja a közönség.

 

Az alkotók az előadásban résztvevő "tánckar" élethelyzetére, a fiatal táncos-énekes színészek sorsára, szakmai helyzetére átformált szövegkönyvet hoznak létre, így a musical dalainak megszólaltatása közben a szereplők a színház és a valóság határmezsgyéjén drámai őszinteséggel szólhatnak saját küzdelmeikről, vágyaikról, életükről.

 

AChorusLine


A produkció vezetősége nyílt castingot hirdet, melyre 2014. június 22-én (vasárnap) 10 órakor az Intézet tánctermében (1088 Bp., Mikszáth K. tér 1., III. em. 3.23-as terem) kerül sor.

 

A nyilvánosan meghirdetett meghallgatásra kezdő, kifejezetten kiemelkedő ének- és tánctudással rendelkező fiatal művészeket vár az Intézet. A castingokat Csányi János rendező és Bakó Gábor koreográfus vezeti, akik szereplőként is részt vesznek a produkció létrehozásában. Az előadás szereposztását, próbatervét és a bemutató időpontját a meghallgatásokat követően, június második felében teszi közzé a Színház és Film Intézet. Várhatóan még júliusban elkezdődnek a tánc- és énekpróbák, míg az intenzív próbaidőszak kezdete augusztus második felére tehető.


Kérjük, hogy a szereplőválogatásra mindenki azzal/azokkal a Chorus Line dalokkal készüljön, amelyek a megpályázott szerepéhez/szerepeihez kapcsolódnak és hozzon fényképes önéletrajzot.



Színház és Film Intézet produkciós szervezés
Színház és Film Intézet Nonprofit Kft.
1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 1.
Nyilvántartási szám: 00545-2009

 

süti beállítások módosítása