„Megmutatjuk a világnak, mit tudunk” - Böhm György A Játékkészítőről

Ismert Disney mesét már sikerre vitt, most egy magyar mesemusical, A Játékkészítő megújítására készül Böhm György, aki szerint magyar alapanyagból is lehet világhírű darabot készíteni.

Tíz éve hatalmas sikerrel debütált itthon a Szépség és a Szörnyeteg című musical, mely Böhm György Jászai- és Nádasdy díjas rendező munkáját dicséri. Az előadás azóta járja Európa nagyvárosait is, mindenhol hatalmas sikereket aratva. Böhm György az elmúlt időszakban számos darabnak volt rendezője és dramaturgja, mégis tíz évnek kellett eltelnie, hogy ismét egy zenés mesedarabot vegyen a kezébe.

 

 böhm01

 

Ezúttal azonban nem egy Broadway előadás magyar adaptációjára készül, hanem A Játékkészítő című magyar pop-show-musical megújításán dolgozik. „A Szépség a Broadway siker után került a látóterembe, A Játékkészítő – remélem – a Broadway siker előtt" – mondta nevetve a rendező, aki több hónapja dolgozik a tavaly bemutatott darab megújuló változatán.

 

„Az alapokra egy teljesen új előadást húzunk fel, új dalokkal, új koreográfiával, fantasztikus díszletekkel és varázslatos látványvilággal. Olyan előadásra készülünk, ami a világ bármely színpadán megállná a helyét" – árulta el Böhm György A játékkészítőről, ami itthon csak négy napon át lesz látható, s ki tudja, talán jövőre, a világ más pontjain is hallhatók lesznek az ismert slágerek.

 

böhm02

 

Az előadás egyszerre lesz interaktív mesés kaland, amiben a színház, a zene, a tánc, a cirkuszművészet, valamint a lenyűgöző vizualitás különleges egysége keveredik. A musicalt a SYMA csarnokban december 26-27-28-29-én tűzik műsorra.

 

 

 

süti beállítások módosítása