Trokán Nóra váltja Ubrankovics Júliát A Tanár című sorozatban

Az RTL Klub nem volt elégedett a színésznővel, és Nagy Ervin sem szívesen forgatott vele.

A Nógrádi Klaudiát alakító színésznő korábban az Indexnek beszélt arról, hogy szerinte nem volt fair, ahogy megváltak tőle, főleg, mert aktívan részt vett a promóciós munkában, ami miatt a saját pénzén utazott haza az Egyesült Államokból, és úgy érezte, meg voltak elégedve vele.

trokan-horz.jpg                          Trokán Nóra és Ubrankovics Júlia

Az RTL Klub erre azzal reagált a Blikk megkeresése nyomán, hogy a promócióban való részvétel a szerződés része volt, amely szerződés most lejárt, és ebben a sorozatban nem hosszabbították meg azt a színésznővel.

Júliát tiszteljük, de arra jöttünk rá, hogy ez a szerep nem neki való, nem voltunk megelégedve a teljesítményével. Ubrankovics Júlia kitűnő színész, de a szerepcsere mögött nemes egyszerűséggel az elégedetlenség áll, a rá osztott szerepet nem játszotta jól” – mondta Herman Pierre, az RTL Klub drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója. Arról is beszélt, hogy egy másik filmes munkát ajánlottak fel Ubrankovits Júliának. Ezt azonban a színésznő nem fogadta el.

Nagy Ervin címszereplő is megszólalt az ügyben, elmondta, hogy nem tudtak jól együttdolgozni. „Nem tudtunk úgy együtt játszani Júliával, ami el tudna vinni egy sorozatot. Nem volt meg a közös nevező, ez pedig feszültséget szült az alkotók között, és ebben a légkörben nem jó dolgozni hosszú távon” – fogalmazott.

Ubrankovics Júlia helyére Trokán Nóra lép a folytatásban, de nem magát a szerepet veszi át. Mint a Blikk megtudta, Ubrankovics karaktere kikerül a szériából, egy másik pedig, amelyet Trokán Nóra kap, felerősödik. A sorozat producerei szerint Trokán Nórával nem lesz gond, hiszen ők összeszokott párost alkotnak Nagy Ervinnel.

(Forrás: Index, Blikk)

süti beállítások módosítása